Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Güzelbahçe
Juliet Steak House

Juliet Steak House

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama24

Güzelbahçe, İzmir şehrindeki Juliet Steak House restoranının fotoğrafı
Juliet Steak House için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Juliet Steak House hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Saturday
11:00 - 02:00
Sunday
11:00 - 02:00
Monday
11:00 - 02:00
Tuesday
11:00 - 02:00
Wednesday
11:00 - 02:00
Thursday
11:00 - 02:00
Friday
11:00 - 02:00

Juliet Steak House hakkında daha fazla

Ağzının tadına düşkün İzmirlileri lezzetin muhteşem manzarayla buluştuğu, lezzetle taçlandırıldığı ve harika kadehlerle süslendiği nezih bir mekana davet ediyoruz. Nefis et çeşitleri ve ağzıda dağılan tatlarıyla Juliet Steakhouse İzmirliler'den tam not almaya hazır!

Sıklıkla sorulan sorular

Juliet Steak House restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Juliet Steak House adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Juliet Steak House adlı restoranın park yeri yoktur.

Juliet Steak House restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sofranızda her şey tam kıvamında pişmiş, sunumlar harika yapılmış, kadehler an be an tazelenmiş, yüzünüzü denize doğru çevirmişsiniz; "Bir tabak daha!" diyorsunuz. Çok geçmeden iyi kızarmış pirzolanız ya da iyi dilimlenmiş bifteğiniz masanıza getiriliyor. Kadehinize biraz daha ilave yapıyorsunuz. Deniz masmavi. Belki güneşin Ege'den battığı bir vakittesiniz ve dostlarınızla akşama merhaba diyorsunuz. Etrafta bu unutulmaz anlarınızı daha da güzelleştirmeye çalışan güler yüzlü bir ekip var. Belki bu ılık akşamüstünde mekanın kapalı kısmındansa açık havayı tercih etmişsiniz, rüzgar size eşlik ediyor. Juliet Steakhouse'un en doğru adres olduğuna emin bir halde bir dahaki sefere de menüdeki diğer lezzetleri denemek için gelmeyi aklınızdan geçiriyorsunuz. Juliet Steakhouse size bu kurgunun gerçek olması için mutfağından başlayıp masanıza kadar gelen bir hediye sunuyor; muhteşem lezzetleri ve şık sunumlarını! Bu düşün gerçekleşmesi ve bir dahaki sefere yeni bir tat denemek için, tek yapmanız gereken Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak!