Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beylikdüzü
Aruna Cafe Semerkand

Aruna Cafe Semerkand

Türk

Ana menü fiyatı ortalama19

Beylikdüzü, İstanbul şehrindeki Aruna Cafe Semerkand restoranının fotoğrafı
Aruna Cafe Semerkand için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Aruna Cafe Semerkand hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 08:00
Saturday
08:00 - 01:00
Sunday
08:00 - 01:00
Monday
08:00 - 01:00
Tuesday
08:00 - 01:00
Wednesday
08:00 - 01:00
Thursday
08:00 - 01:00
Friday
08:00 - 01:00

Aruna Cafe Semerkand hakkında daha fazla

Esenyurt'a renk katan, kalite ekleyen ve mutluluk dolu bir ortam ekleyen Semerkand Line'ın içinde; tüm bu güzellikleri bir arada sunan özel bir yaşam durağı... Aruna Cafe, sabah kahvaltısıyla taçlanan nefis lezzet çeşitlerini ve hayatı yudumlayabileceğiniz içecekleriyle karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Aruna Cafe Semerkand adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Aruna Cafe Semerkand adlı restoranın park yeri yoktur.

Aruna Cafe Semerkand restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Aruna Cafe Semerkand restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Aruna Cafe Semerkand restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul'un gelişen semti Esenyurt'a renk ve prestij katan Semerkand Line; bölgenin yaşam alanlarını güzelleştiren ve imkanlarını genişleten pek çok lezzet durağını da meraklılarıyla buluşturdu. Bu mekanlar arasından en çok sevilenlerden biri Aruna Cafe... Gerek dekorasyonu,gerekse kullanılan mobilyaların farklı bir hava kattığı Aruna Cafe'de atmosfer samimi ve otantik. Misafirlerinin rahatlıkla vakit geçirdiği, günün yorgunluğunu ve stresini geride bıraktığı, dostlarıyla mutlulukla sohbet edebildiği yerlerden biri olan Aruna Cafe'de sunulan lezzetler de özenle hazırlanıyor. Taptaze malzemelerle hazırlanan nefis tatlar arasından özellikle sabah kahvaltısı konukların özellikle tavsiye ettiği tatları barındırıyor. Eğer sizler de Aruna Kafe'de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.