Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Başakşehir
Asmalı Ocakbaşı

Asmalı Ocakbaşı

Türk, Orta Doğu

Başakşehir, İstanbul şehrindeki Asmalı Ocakbaşı restoranının fotoğrafı
Asmalı Ocakbaşı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Asmalı Ocakbaşı hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00
Thursday
12:00 - 23:00

Asmalı Ocakbaşı hakkında daha fazla

Başakşehir'de enfes et çeşitleri, tavuk çeşitleri, tatlılar ve çok daha fazlasını sunan; ailenizle, sevdiklerinizle ya da tek başınıza lezzet dolu bir deneyim yaşamanızı hedefleyen Asmalı Ocakbaşı karşınızda! Özenle temin edilen etleri ve tavuklarıyla fark yaratan tatlar sunan mekana sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Asmalı Ocakbaşı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Diners/JCB ile ödeme yapabilirsiniz.

Asmalı Ocakbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Asmalı Ocakbaşı restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Asmalı Ocakbaşı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2012 yılında kurularak siz değerli müşterilerimizin hizmetine giren Asmalı Ocakbaşı, kısa sürede beğeni kazanarak Başakşehir'in en çok sevien mekanlarından biri haline geldi. Afyon'da yetiştirilen süt danalarından elde edilen etler, ünlü Mesut Et'ten temin ediliyor. Tavuklar ise ünlü marka Er Piliç tarafından sofralarınıza sunuluyor. Etler zırhta çekilerek damağınıza uygun bir tat sunulmasına dikkat ediliyor. Bu et ve tavuk çeşitlerinden hazırlanan kebaplar damağınızda iz bırakırken salatalar ve tatlılar da mekana uğramanız için gerekli sebepleri sizlerle buluşturan diğer fakötlrer olarak karşınıza çıkıyor. Eğer sizler de Asmalı Ocakbaşı'nda ister sevdiklerinizle ister tek başınıza enfes bir lezzet sofrasına kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.