Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Başakşehir
Assolist Bahçeşehir

Assolist Bahçeşehir

Başakşehir, İstanbul şehrindeki Assolist Bahçeşehir restoranının fotoğrafı
Assolist Bahçeşehir için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Assolist Bahçeşehir hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 18:00
Tuesday
18:00 - 05:00
Wednesday
18:00 - 05:00
Thursday
18:00 - 05:00
Friday
18:00 - 05:00
Saturday
18:00 - 05:00
Sunday
18:00 - 05:00
Monday
18:00 - 05:00

Assolist Bahçeşehir hakkında daha fazla

Bahçeşehir’de, göletin hemen yanındaki huzurlu ortamında sizlerin karşısına çıkan Assolist Bahçeşehir, adının da hakkını verecek ünlü isimlerin özel konserleriyle kısa zamanda adını duyurdu. Berdan Mardini’nin de ortaklık yaptığı mekanda Hakan Altun gibi önemli isimler sahnede her an karşınıza çıkabiliyor. Enfes tatlar, müzik ziyafetinizi renklendiriyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Assolist Bahçeşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Assolist Bahçeşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Assolist Bahçeşehir restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Assolist Bahçeşehir restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Göletin yanı başında, doğanın lezzetle buluştuğu, gündelik yaşamın karmaşası içinde nefes almak için, her zaman uğramak isteyeceğiniz bir durak Assolist Bahçeşehir. Şık ve rahat dekorasyonu, kusursuz hizmet anlayışıyla dostlarınız, sevdikleriniz ve iş arkadaşlarınızla bir araya gelerek keyifli anlar yaşayacağınız mekan, günün yorgunluğunu atabileceğiniz şık ve rahat bir ortam sunuyor. Berdan Mardini’nin de ortaklığını yaptığı mekanda enfes lezzetlerin yanı sıra müzik ziyafeti de eksik olmuyor. Hakan Altun gibi önemli isimleri her an Assolist’in sahnesinde görmeniz mümkün. Grup yemekleriniz, parti ve kutlamalarınız, düğün, nişan davetleriniz için de Assolist’i gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Eğer sizler de Assolist’te kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.