Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şişli
Atelier Real Food Restaurant

Atelier Real Food Restaurant

Türk

Ana menü fiyatı ortalama67

Şişli, İstanbul şehrindeki Atelier Real Food Restaurant restoranının fotoğrafı
Atelier Real Food Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Atelier Real Food Restaurant hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
06:30 - 23:00
Friday
06:30 - 23:00
Saturday
06:30 - 23:00
Sunday
06:30 - 23:00
Monday
06:30 - 23:00
Tuesday
06:30 - 23:00
Wednesday
06:30 - 23:00

Atelier Real Food Restaurant hakkında daha fazla

The Ritz-Carlton'ın kaliteli ortamında, kış bahçesi ve Boğaz manzarasıyla daha ilk adımınızı attığınız anda kendinizi farklı bir dünyada hissedebileceğiniz özel bir yer Atelier Real Food. Şeflerin sanatlarını sergilediği bu ''atölyede''; lezzetler doğadan sofranıza sunuluyor; Akdeniz mutfağının özgün tatları Şef Andre ve ekibi tarafından özel olarak sizler için hazırlanıyor. Pazar brunchları da ''rotisserie''; ile renkleniyor ve unutulmaz hale geliyor. Size, bu özel lezzet noktasında dostlarınızla hoş vakit geçirmek kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Atelier Real Food Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Atelier Real Food Restaurant restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Atelier Real Food Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Atelier Real Food Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Atelier Real Food Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

The Ritz-Carlton'ın kalitesini ve çizgisini sizlerle buluşturduğu özel mekan “Atelier Real Food” karşınızda! Portekizli mimar Patricia Pina tarafından tasarlanan mekan Boğaz manzaralı ortamı ve özel kış bahçesiyle her mevsimde farklı bir renk sunmayı başarıyor. “Doğadan masaya” tarzını en iyi şekilde yansıtan mekanda kullanılan ürünlerin taze, günlük ve doğal olmasına özellikle dikkat ediliyor. Türk mutfağı lezzetlerini keşfetmek için ülkeyi adım adım gezen Şef Andre ve ekibi hem Akdeniz mutfağının hem de Türk mutfağının özel tatlarını en çarpıcı şekilde sizlere sunmanın keyfini yaşıyor. Rotisserie makinesi sayesinde pazar brunchlarına da ağırlığını koyan mekanın açık mutfağı ve''şeflerin atölyesi''; dikkat çeken unsurlardan birkaçı. Eğer sizler de Atelier Real Food'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.