Quandoo
(TR) Türk

Olta Balık

Beşiktaş Balık Restaurantları $$$ +100
Rezerve et
Sorgu
-
1 kişi
+
{{ capacity }}
Büyük bir parti için rezervasyon mu yapmak istiyorsunuz? Grup sorgularını deneyin!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Bu arama için uygun rezervasyon bulunmamaktadır.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Nerede oturmak istersiniz?
{{ area.name }}
Üzgünüz ama seçiminiz içinde yalnızca bu bölge uygun

Olta Balık

Beşiktaş’ın en sevilen balık lokantalarından, deniz ürünleri ve atmosferiyle sıkıcı bir zaman dilimini anında mutluluğa dönüştürebilen özel yerlerden biri… Olta Balık, tecrübesini, lezzetini ve fasıl keyfini misafirleriyle paylaşmayı sürdürüyor.

Çalışma saatleri

  • Pazartesi 12:00 - 02:00
  • Salı 12:00 - 02:00
  • Çarşamba 12:00 - 02:00
  • Perşembe 12:00 - 02:00
  • Cuma 12:00 - 02:00
  • Cumartesi 12:00 - 02:00
  • Pazar 12:00 - 02:00
Olta Balık, Sinanpaşa Mah., Köyiçi Mektep Sok., No:14/A, 34330 İstanbul

Felsefemiz

Beşiktaş’ta balık lokantası dendiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olan Olta Balık, Beşiktaş’ın en güzel balık lokantaları arasında zirvede olan farklı bir mekan. Güler yüzlü ve işinde uzman personel ekibi ile Beşiktaş’ın tüm güzelliğini ortaya çıkartan atmosferde müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Özenle hazırlanan lezzetlerin yer aldığı menüsünde birbirinden leziz deniz ürünleri, kalamar, midye, uskumru, mezeler, ahtapot, istiridye gibi tatlar özellikle tercih ediliyor. Dostlarınızla bu özel tatların tadını çıkarırken canlı müzik performansları ve fasıl size eşlik ediyor olacak. Yüzde yüz müşteri memnuniyeti prensibini benimseyen, temizlik ve hijyen hakkındaki titizliği ile de ön planda bulunan mekan fiyat ve kalite ilişkisi açısından da fark yaratmayı sürdürüyor. Eğer sizler de Olta Balık’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.

Şefin Önerileri