Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Suadiye
Aynalı Suadiye

Aynalı Suadiye

Yunan, Akdeniz

Suadiye, İstanbul şehrindeki Aynalı Suadiye restoranının fotoğrafı
Aynalı Suadiye için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Aynalı Suadiye hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 20:00
Wednesday
20:00 - 01:00
Thursday
20:00 - 01:00
Friday
20:00 - 01:00
Saturday
20:00 - 01:00
Sunday
20:00 - 01:00
Monday
20:00 - 01:00
Tuesday
20:00 - 01:00

Aynalı Suadiye hakkında daha fazla

Anadolu Yakası'nda hem lezzet hem de eğlence arayanların mekanı Aynalı by Theo; Ege kültürünün en güzel örneklerini konuklarıyla buluşturuyor. Girit, Türk ve Yunan mutfağından seçme lezzetler, mezeler, şık atmosfer, buzuki eşliğinde canlı performanslar ve danslarla unutulmaz bir deneyim yaşamak isteyenlerin tercih ettiği mekan tüm şehrin gözdelerinden biri.

Sıklıkla sorulan sorular

Aynalı Suadiye restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Aynalı Suadiye restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Aynalı Suadiye adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Aynalı Suadiye adlı restoranın park yeri yoktur.

Aynalı Suadiye restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Suadiye'nin kıpır kıpır lezzet ve eğlence mekanı Ayalı by Theo, Anadolu Yakası'nı hareketlendirmekle kalmıyor, tüm şehrin ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Ferah ve şık atmosferinde Ege kültürünün en güzel renklerini konuklarıyla buluşturan Aynalı by Theo'da özenle seçilen taptaze malzemeler menüdeki seçenekleri lezzetlendiriyor. Menü, Yunan, Girit ve Türk mutfağı özelinde damağınızda iz bırakacak tatları masalarınıza sunuyor. Aynalı by Theo'nun nefis yiyeceklerine buzuki eşliğinde Türkçe ve Yunan şarkıları, sirtaki ve zeybek dansları ayrı bir hava katıyor. Hem müzik hem lezzet şöleni Aynalı by Theo'da vücut buluyor. Eğer sizler de Aynalı by Theo'da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.