Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şişli
Aztek Club

Aztek Club

İçecekler

Ana menü fiyatı ortalama32

Şişli, İstanbul şehrindeki Aztek Club restoranının fotoğrafı
Aztek Club için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Aztek Club hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 18:00
Tuesday
18:00 - 04:30
Wednesday
18:00 - 04:30
Thursday
18:00 - 04:30
Friday
18:00 - 04:30
Saturday
18:00 - 04:30
Sunday
Kapalı
Monday
18:00 - 04:30

Aztek Club hakkında daha fazla

İstanbul'un en köklü gece mekanlarından, DJ performansları ve kıpır kıpır ortamıyla vazgeçilmezleriniz arasına giren Aztek Club, sadece eğlenceli bir akşam için değil; enfes tatlarıyla da yaşamlara damgasını vuruyor. Dillere destan mantısı, pazı dolması, sahanda sucuğu ve çok daha fazlasıyla kendine has tatlarıyla İstanbul mekanları arasına farklı bir sayfa açmayı başarıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Aztek Club restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Aztek Club adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Aztek Club adlı restoranın park yeri yoktur.

Aztek Club restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şişli Bomonti'de köklü geçmişiyle sizlerin karşısına çıkan bir İstanbul efsanesi Aztek Club. Günün gerginliğini ve sıkıntısını geride bırakacağınız özel bir ortam sunuyor. Sadece akşamın erken saatlerinde değil, gecenin sonunu sabaha bağlamak için de sıklıkla tercih edilen özel mekanlardan biri. Özel DJ performansları, şovları ve kıpır kıpır müziğinin yanı sıra lezzetleriyle de farklı bir deneyim sunuyor Aztek Club. Enfes sahanda sucuğu, pazı dolması ve çokça övülen mantısı Aztek Club'ın damaklarınıza sunduğu hediyelerden sadece birkaçı. Sevdiklerinizle ve dostlarınızla özel bir zaman dilimi geçireceğiniz Aztek Club'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.