Baldır Ataşehir hakkında
Baldır Ataşehir hakkında daha fazla
18 saat boyunca özel tekniklerle pişirilen bir etin, ağızda dağıldığı ana tanıklık etmek isteyenlerin değişmez tercihi Baldır. Baldır, enfes eti, ekmeği, patatesi, soğanı, mantarı ve çok daha fazlasıyla masalarınızı şölen yerine çevirmeyi başarıyor. Ataşehir’de, bu lezzetin tanınmasında başrol oynayan Baldır Ataşehir, müptelası olacağınız bu tadı sizlere hediye ediyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Baldır Ataşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?
Baldır Ataşehir adlı restoranın park yeri var mı?
Baldır Ataşehir restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
“Baldır” et konusunda yeni bir sayfa açıyor. Hızla bir zincire dönüşen restoranın Ataşehir şubesi, bu tadın ünlenmesinde en önemli mekanlardan biri olarak gösteriliyor. “Yastık altında kalan tarifleri artık günümüze uyarlamanın vakti geldi” diyerek hamburgere, köfteye ve dönere bir alternatif olarak ön plana çıkarttığı Baldır’ı damak tadınıza sunuyor. Uzun süren bir araştırma ve çalışma sonucunda ortaya çıkan Baldır fikri hazırlanma şekli ile bile ağız sulandıran bir özelliğe sahip. Dananın arka bacaklarının üst kısmı ile kuyruğunun bir bölümünden elde edilen et özel bir teknik ile düşük sıcaklıkta 18 saat pişiriliyor. Özel baharatlar ve soslarla hazırlanan Baldır %100 dana eti ve yağsız olması nedeniyle de oldukça sağlıklı. Patates ve kavrulmuş soğan, taze baharatlar ve tam buğday unu ile yoğrulup pişirilen etin yanında gelen özel ekmeği de ayrıca lezzetli. Soğanlı, mantarlı ve yumurtalı çeşitleri bulunan Baldır’ı Ataşehir’deki şubesinde hemen tatmak için Quandoo üzerinden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.