Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Karsıyaka
Balıkçı Mehmet Usta

Balıkçı Mehmet Usta

Balık

Karsıyaka, İzmir şehrindeki Balıkçı Mehmet Usta restoranının fotoğrafı
Balıkçı Mehmet Usta için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Balıkçı Mehmet Usta hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:30
Friday
11:30 - 01:30
Saturday
11:30 - 01:30
Sunday
11:30 - 01:30
Monday
11:30 - 01:30
Tuesday
11:30 - 01:30
Wednesday
11:30 - 01:30
Thursday
11:30 - 01:30

Balıkçı Mehmet Usta hakkında daha fazla

İzmir’in kendine has atmosferini taşıyan ve yemekleriyle olduğu kadar ambiyansıyla da hayranlık uyandıran Balıkçı Mehmet Usta, kalitesinden ödün vermeden müşterilerini gün geçtikçe arttırmaya devam ediyor. Usulüne uygun pişirilmiş balıkları, taptaze Ege mezeleri ve güzel manzarasıyla İzmir Bostanlı’da en çok tercih edilen balık restoranlarından biri olan Balıkçı Mehmet Usta, ilgili servisi ve usta elinden çıkmış yemekleriyle sizin de favorilerinizden biri olacak.

Sıklıkla sorulan sorular

Balıkçı Mehmet Usta restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Balıkçı Mehmet Usta restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Balıkçı Mehmet Usta adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Balıkçı Mehmet Usta adlı restoranın park yeri yoktur.

Balıkçı Mehmet Usta restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İzmir Bostanlı’nın kendine özgü güzelliğini bozmadan etrafındaki huzur ile bütünleşen, balık dendiğinde 1001 hali ile masanıza seren Balıkçı Mehmet Usta, kendine özgü lezzetleri, ustaca hazırlanmış yemekleri, sayısız çeşitte mezeleri ile balık severlerin gözbebeği. Açıldığı günden beri her daim bu farklı lezzetleri tatmaya gelen misafirlerle dolup taşan Balıkçı Mehmet Usta, şevketi bostanlı levrek, ıspanaklı karidesli börek,dil şiş, levrek sarılı hellim gibi özel tatların yanı sıra balık kokoreçten balık mantısına kadar balığın her halini masanıza sunuyor. Hem soğuk mezeleri, hem ara sıcakları ile ilgi gören Balıkçı Mehmet Usta’nın balıkları da usta şeflerin elinde tam kararında ve lezzetini koruyarak pişiriliyor. Tüm bunların üzerine nefis tatlılardan denemeyi ve bu keyifli yemeğe mükemmel bir final yaratmayı ihmal etmeyin. Bostanlı’da dost yüzlerle çevrili keyifli bir akşam geçirmek isterseniz Balıkçı Mehmet Usta sizi bekliyor. Tadına doyulmaz yemekleri, güler yüzlü servisi ve ferah ortamıyla aradığınız mekanlardan biri olan Balıkçı Mehmet Usta,