Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Barbounia

Barbounia

Türk

Ana menü fiyatı ortalama48

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Barbounia restoranının fotoğrafı
Barbounia için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Barbounia hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 18:00
Saturday
18:00 - 02:00
Sunday
Kapalı
Monday
18:00 - 01:00
Tuesday
18:00 - 01:00
Wednesday
18:00 - 01:00
Thursday
18:00 - 01:00
Friday
18:00 - 02:00

Barbounia hakkında daha fazla

Asmalımescit’te sizlerin karşısına çıkan, başta Ege esintili enfes mezeleri ve hoş atmosferiyle vazgeçilmez mekanlarınız arasına girecek Barbounia, unutulmaz anılarınızın yeni adresi. Ahtapot carpaccio, siyah kıtır midye dolma, vişneli yaprak dolması, kuzu sırtı gibi enfes spesiyaller başta olmak üzere pek çok lezzet Barbounia’da karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Barbounia adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Barbounia adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Barbounia restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Barbounia restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Asmalımescit’te, hoş atmosferi ve kaliteli çizgisiyle sizlerle buluşan Barbounia, Ege esintili enfes lezzetlerin ağırlıkta olduğu hoş menüsüyle damaklarınızı bayram yerine çevirmeyi başarıyor. Siyah kıtır midye dolma, trüflü ceviz tarator, atom, ahtapot carpaccio, ananaslı maş fasulyesi, vişneli yaprak sarma, ızgara ahtapot, saganaki, sotelenmiş kalamar, füme dilli paçanga, kuzu sırtı gibi lezzetler mekanın dolu dolu menüsünde özellikle tavsiye edilen tatlar arasında. Personelin nazik ve ilgili servis anlayışı ve güler yüzü, tüm deneyiminizi daha da güzelleştirmeyi başarıyor. Eğer sizler de Barbounia’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.