Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Pendik
Bebek Balıkçı Pendik Marina

Bebek Balıkçı Pendik Marina

4.5/6

2 değerlendirme

Pendik, İstanbul şehrindeki Bebek Balıkçı Pendik Marina restoranının fotoğrafı
Bebek Balıkçı Pendik Marina için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bebek Balıkçı Pendik Marina hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
10:00 - 00:00
Wednesday
10:00 - 00:00
Thursday
10:00 - 00:00
Friday
10:00 - 00:00
Saturday
10:00 - 00:00
Sunday
10:00 - 00:00
Monday
10:00 - 00:00

Bebek Balıkçı Pendik Marina hakkında daha fazla

20 yıllık bir tecrübenin hayata geçirdiği, deniz ürünleri ve taptaze balıklarla lezzet üstünlüğünü ortaya koyan marka mekan Bebek Balıkçısı, Pendik Marintürk şubesiyle lezzetseverlerin karşısında! Dostlarınızla nefis bir balık sofrasının tadını çıkarmak istiyorsanız adresiniz belli.

Sıklıkla sorulan sorular

Bebek Balıkçı Pendik Marina restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Bebek Balıkçı Pendik Marina restoranında açık havada oturma alanı var.

Bebek Balıkçı Pendik Marina restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Diners/JCB, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Bebek Balıkçı Pendik Marina restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1998 yılında tecrübeli işletmeci Ertuğrul Karabulut, Bay Balıkçı Restaurant'ı devrederek, Yeni Bebek Restaurant adıyla hizmet veren yerde, M.Ali Demirci ile deneyimlerini birleştirip Bebek Balıkçı'sını açtı. Açıldığı 1998 yılından bu güne, Bebek Balıkçısı'nda hijyen, servis, kalite ve müşteri memnuniyetinden hiçbir şekilde taviz verilmedi. Bugün Bebek Balıkçısı, farklı şubeleriyle lezzetini ve tecrübesini ortaya koymayı sürdürüyor. Pendik Marintürk şubesi, bu kaliteyi sunan en hoş şubelerden biri. Mekanda kullanılan ve özenle seçilen malzemeler müşteri memnuniyeti için tamemen yenilendi. Ekmekler özel olarak Bolu'dan organik üretim olarak geliyor sonra servise sunuluyor. Ve diger önemli özellik olarak tüm sebze, meyveler Environne marka organik yıkama suyu ile yıkanıyor ve sonra servis ediliyor. Spesiyallerden bazıları melissa soslu patlıcan salatası, maydanoz salatası, şevketi bostan kökü, ıspanak salatası... Sıcak mezeler arasında kalamar tava ve ızgara, balık köfte, okyanus lokumu vebalık çeşitleri...Restaurantın favorisi ise kuşkusuz tuzda balık.Bebek Balıkçısı'nda kapanışı mutlaka ayva tatlısı, ekmek kadayıfı, kabak tatlısı ve lezzeti başka yerde olmayan çikolatalı sufle ile yapmanız tavsiye ediliyor.