Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Bebek Balıkcısı Ataşehir

Bebek Balıkcısı Ataşehir

Balık

Ana menü fiyatı ortalama58

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Bebek Balıkcısı Ataşehir restoranının fotoğrafı
Bebek Balıkcısı Ataşehir için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bebek Balıkcısı Ataşehir hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00

Bebek Balıkcısı Ataşehir hakkında daha fazla

Ataşehir’e deniz geldi! İstanbul’un en ünlü balık restoranlarından olan Bebek Balıkçı, Anadolu Yakası’nın yeni merkezi olan Ataşehir’de damakları şenlendirmeye devam ediyor. Bulvar 216 AVM’nin içinde yer alan Bebek Balıkçı Ataşehir, nefis mezeleri ve taptaze balıkları ile kalitesinden ödün vermiyor. Soğuk mezelerinden ara sıcaklarına kadar her yemeğin özenle hazırlandığı ve güler yüzle servis edildiği Bebek Balıkçı Ataşehir, sizi adeta Boğaz kıyısına taşıyor. Sunduğu kreş hizmetiyle çaocuklu ailelerin de baş tacı olan Bebek Balıkçı Ataşehir’de leziz balık sofraları sizi bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Bebek Balıkcısı Ataşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Bebek Balıkcısı Ataşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Bebek Balıkcısı Ataşehir restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Bebek Balıkcısı Ataşehir restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni merkezi olan Ataşehir, canı yeme-içme ortamıyla midesine düşkün olanların sıkça ziyaret ettiği yerlerden bir tanesi. Bu yüzden Bebek Balıkçı’nın yeni şubesi için Ataşehir’i tercih etmesi bir rastlantı değil. Bölgenin gözde yerlerinden Bulvar 216 AVM içine açılmış olan Bebek Balıkçı Ataşehir, nefis menüsüyle size bir balık ziyafeti vaat ediyor. Balık pastırmasından topiğe, Girit ezmesinden ahtapot salatasına kadar pek çok mezenin taptaze şekilde hazırlandığı meze menüsünde yok yok! Oturduğunuzda masanıza gelen ve sizi Ege kıyılarına taşıyan zeytinyağı ve ekmek kuverinin ardından mezelerinizi seçmeye çalışırken oldukça zorlanacaksınız. Balık köftesi, fener balığı kavurma gibi leziz yemeklerin bulunduğu ara sıcaklar menüsünde dikkat çeken yemeklerin başında gelen Paella ise İspanya’daki aslını aratmıyor. Müdavimleri olan Paella’yı denemeden Bebek Balıkçı’dan ayrılmayın deriz. Ve elbette leziz salatalarla renklenen günlük balık menüsü de Bebek Balıkçı Ataşehir’in farkını ortaya koyuyor. Özenle seçilmiş ve ustaca pişirilmiş balıklar masanızı şenlendirirken siz de mekanın ferah ortamında üst düzey bir balık sofrasının tadını çıkaracaksınız. Bebek Balıkçı Ataşehir, sizi şehrin göbeğinde deniz kıyısı keyfi yaşamaya davet ediyor.