Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sultanahmet
Bella Mira

Bella Mira

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama20

Sultanahmet, İstanbul şehrindeki Bella Mira restoranının fotoğrafı
Bella Mira için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bella Mira hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:00
Thursday
09:00 - 01:00
Friday
09:00 - 01:00
Saturday
09:00 - 01:00
Sunday
09:00 - 01:00
Monday
09:00 - 01:00
Tuesday
09:00 - 01:00
Wednesday
09:00 - 01:00

Bella Mira hakkında daha fazla

İstanbul'un tüm güzelliklerini sokaklarında, binalarında, kokusunda ve mekanlarında yansıtabilen Sultanahmet'in lezzet ve huzur noktası... Yerli ve yabancı konukların gözdesi Bella Mira, açık ve kapalı alanları, manzaralı sofraları, geleneksel Türk mutfağı lezzetleri, kebapları, et çeşitleri ve tatlılarıyla kapılarını sizler için aralıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Bella Mira restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Bella Mira adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Bella Mira adlı restoranın park yeri yoktur.

Bella Mira restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sultanahmet, İstanbul'un kültür ve tarihini yakından inceleyebileceğiniz; şehrin en güzel manarasının tadını çıkarabileceğiniz sokakları, binaları ve mekanlarıyla hemen her ziyarette insanı kendisine aşık etmeyi başaran özel bir semt. Bella Mira, bu özel semtin içinde, Sultanahmet'in sunduğu tüm güzellikleri sofralarınıza yansıtmayı başaran nadir yerlerden biri... Açık ve kapalı alanları, deniz manzaralı masaları, güler yüzlü ve özenli hizmet anlayışıyla bir kez uğradığınızda yeniden ziyaret etmek istediğiniz özel bir yer... Geniş menüsünde Türk mutfağı spesiyallerinin yanı sıra et ve kebap çeşitlerini bulabileceğiniz gibi geleneksel tatlıların da tadını çıkarabilirsiniz. Eğer sizler de Bella Mira'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak.