Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Şişli
Benelux Lounge

Benelux Lounge

Dünya Mutfağı

Şişli, Istanbul şehrindeki Benelux Lounge restoranının fotoğrafı
Benelux Lounge için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Benelux Lounge hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00

Benelux Lounge hakkında daha fazla

Trump Cadde’nin kıpır kıpır ortamında konuklarının karşısına çıkan Benelux Lounge, özel tarifleri ve lezzetleriyle konuklarının karşısına çıkmayı başarıyor. Hoş bir atmosferde lezzet deneyimi sunan Benelux Lounge, dağ kekikli tavuğundan sebzeli bifteğine kadar pek çok lezzeti bir arada bulunduran özel lezzetler sunuyor. Sizlere sevdiklerinizle bu şık sofraları taçlandırmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Benelux Lounge adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Benelux Lounge adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Benelux Lounge adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Benelux Lounge adlı restoranın park yeri yoktur.

Benelux Lounge restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Çeşitli menüsü ile her damak tadına hitap edebilen Benelux Lounge, Trump Alışveriş Merkezi’nde yer alıyor. Geniş lezzet yelpazesine sahip menüsünde her türlü damak tadına uygun seçenekler sunan Benelux Lounge uygun fiyata gurme lezzetler tadabileceğiniz bir mekan. Trump Cadde üzerindeki en popüler mekanlardan biri olan Benelux Lounge hem lezzetleri hem de kaliteli servisi ile öne çıkan bir mekan. Köri baharatlı lezzetleri, salataları, dağ kekikli tavuğu ve sebzeli bifteği mekanın favorileri arasında yer alıyor. Birçok yerli ve yabancı bira çeşidinin de bulunduğu Benelux Lounge rahat ortamı ve şık dekorasyonu ile de ziyaretçilerinin yüzlerini güldürüyor. Trump AVM’nin şık restoranlarından Benelux Lounge’daki yerinizi de Quandoo üzerinden ayırtabilirsiniz.