Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Benjamin 36

Benjamin 36

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama19

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Benjamin 36 restoranının fotoğrafı
Benjamin 36 için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Benjamin 36 hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Friday
07:30 - 22:00
Saturday
07:30 - 22:00
Sunday
07:30 - 22:00
Monday
07:30 - 22:00
Tuesday
07:30 - 22:00
Wednesday
07:30 - 22:00
Thursday
07:30 - 22:00

Benjamin 36 hakkında daha fazla

Zevkli tasarımları, modern çizgisi ve ferah atmosferiyle sizlerin ağırlayan Benjamin Ataşehir; enerjisi ve kendine has ortamıyla mutluluğu hissedebileceğiniz özel bir yer. Dünya mutfaklarından tatların özenle hazırlanıp masalarınıza sunulduğu mekanda ister tek başınıza ister sevdiklerinizle hoş vakit geçirecek, damaklarınızı yepyeni tatlarla tanıştıracaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Benjamin 36 adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Benjamin 36 adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar

Benjamin 36 adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Benjamin 36 adlı restoranın park yeri yoktur.

Benjamin 36 restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ataşehir, günlük yaşamın sadece Anadolu Yakası'nda değil İstanbul'da da yükselen yıldızı. Yaşam kalitesinin günden güne arttığı bu özel yerde, her geçen gün farklı tatlarla dolu mekanlar da kapılarını açıyor. Bu özel yerlerden biri de kuşkusuz Benjamin Ataşehir. İçeri adımınızı attığınız anda zevk sahibi ince detaylarla bezeli hoş bir dekorasyonla karşılaşıyorsunuz. Modern çizgileri kendine has bir rahatlıkla birleştiren mekanda, dünya mutfaklarından farklı tatlar özenle hazırlanıp sizlerle buluşturuluyor. Gergin geçen bir günü geride bırakmak, dostlarınızla unutamayacağınız bir güne yelken açmak için adresiniz belli. Eğer sizler de Benjamin Cafe Ataşehir'de kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.