Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beşiktaş
Beşiktaş Kahvaltıcısı

Beşiktaş Kahvaltıcısı

Türk

Beşiktaş, Istanbul şehrindeki Beşiktaş Kahvaltıcısı restoranının fotoğrafı
Beşiktaş Kahvaltıcısı için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Beşiktaş Kahvaltıcısı hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 18:00
Thursday
08:00 - 18:00
Friday
08:00 - 18:00
Saturday
08:00 - 18:00
Sunday
08:00 - 18:00
Monday
08:00 - 18:00
Tuesday
08:00 - 18:00
Wednesday
08:00 - 18:00

Beşiktaş Kahvaltıcısı hakkında daha fazla

Güne yüzünde bir gülümsemeyle başlamak isteyenlerin tercihi, özel kahvaltıcılarıyla mutluluk dağıtan Beşiktaş’ın adını alan özel bir yer Beşiktaş Kahvaltıcısı… Taptaze çeşitlerini özel bir sunuma birleştiren ve samimi havasını konuklarına yansıtan Beşiktaş Kahvaltıcısı sizin de güne başlama noktanız olacak.

Sıklıkla sorulan sorular

Beşiktaş Kahvaltıcısı restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Beşiktaş Kahvaltıcısı restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Beşiktaş Kahvaltıcısı restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Beşiktaş Kahvaltıcısı restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sokaklarında huzur ve gülümseme, her an Boğaz’ı ve yaşamın koşturmacasını etrafınızda hissedebileceğiniz Beşiktaş, özel enerjisi ve kültürüyle bir kez büyüsüne kapılanın kolay kolay etkisinden çıkmasına izin vermiyor. Bu büyüyü yaşatan mekanlardan biri Beşiktaş Kahvaltıcısı… Kahvaltıcılarıyla dikkati çeken Beşiktaş’ın en lezzetli mekanlarından biri olarak gösterilen Beşiktaş Kahvaltıcısı, taptaze malzemeleriyle hazırlanan kahvaltılıklarıyla güne güzel başlamanın çözümü sunuyor. Nefis reçeller, peynirler, börekler ve daha pek çok çeşit sofralarınızı donatıyor. Güler yüzlü servis ve hizmet kalitesi de mekanın sıklıkla tercih edilmesinde önemli etkenlerden biri. Eğer sizler de Beşiktaş Kahvaltıcısı’nda kendinize ait özel bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.