Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beykoz
Beyaz Bahçe Restaurant

Beyaz Bahçe Restaurant

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama37

Beykoz, İstanbul şehrindeki Beyaz Bahçe Restaurant restoranının fotoğrafı

Hızlı ve ücretsiz rezervasyon gününüz:

Beyaz Bahçe Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Friday
09:00 - 22:00
Saturday
09:00 - 22:00
Sunday
09:00 - 22:00
Monday
09:00 - 22:00
Tuesday
09:00 - 22:00
Wednesday
09:00 - 22:00
Thursday
09:00 - 22:00

Yemek yiyin. Puanları kapın.

Çevrimiçi rezervasyon yaparak Quandoo Sadakât Puanları ile nakit iadesi kazan! Kazanılan her 1.000 puan 25 değerindedir.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

1.000 puanın zaten var mı? Şimdi bozdurun.

Mükemmel yemeği bulduysan ve restoran seçme görevi sendeyse

Hepsi gitmeden önce bir masa ayırtın

Beyaz Bahçe Restaurant hakkında daha fazla

İstanbul’un doğayla baş başa kalabileceğiniz cennet köşesi Cumhuriyetköy’de; düşlerinizdeki gibi yemyeşil bir lezzet durağı… “Beyaz Bahçe”, beyaz düşlerinizin yeşille kucaklaştığı bir ortamda harika kahvaltılar, mangal keyfi, aktivitelerle birlikte harika bir gün geçirme olanağı sunuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Beyaz Bahçe Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Beyaz Bahçe Restaurant restoranında açık havada oturma alanı var.

Beyaz Bahçe Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Beyaz Bahçe Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Beyaz Bahçe Restaurant’ın 15 dönümlük bir arazi üzerinde; 50 kisilik kapalı, neoklasik tarzda dekore edilmiş şömineli restaurantı ve 1000 kişi kapasiteli bahçe restaurantı bölümüyle lezzet, mangal ve barbekü keyfi sunuyor. Beyaz Bahçe’de günü geçirmek her zaman çok keyifli… Katılabileceğiniz ve yapabileceğiniz aktivitelerinize, futbol ve voleybol sahasında yakınlarınızla dilediğiniz kadar eğlenebilmeyi de ekleyebilirsiniz. Çocuklarınız çocuk parkında güven içinde oynayabilir, animasyon gösterileri için açık alanda dilediğinizce eğlenebilir ve şehir stresinden kendinizi uzaklaştırabilirsiniz. Tavla, okey ve iskambil oynayabilir; yer minderlerinde oturup, hamak keyfi yapabilir; amatörce at sporunun tadını Beyaz Bahçe Restaurant'in ayrıcalığıyla çıkarabilirsiniz. Eğer sizler de Beyaz Bahçe’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak. Erol Taş Cafe Short Yeşilçam’ın unutulmaz yıldızlarından Erol Taş’ın yıllarca işlettiği cafe, sanatçının aramızdan ayrılmasının ardından da Yeşilçam’ın kokusunu içinize doyasıya çekebileceğiniz özelliğini sürdürüyor. Sıcacık çayı, kahvesi, hoş lezzetleri, Yeşilçam filmlerinden hatırlanan müzikleri ve duvarlarda başta Erol Taş olmak üzere ünlü yıldızların resimleriyle kendinizi bambaşka bir zamanda hissedeceğiniz farklı bir atmosfere davetlisiniz. Long Çoğu kişinin özlemle andığı filmleriyle Yeşilçam Sineması, sadece kendi sektörüne değil bir ülkenin yaşayış tarzına damga vurdu belki de. İşlediği konular, kendine has yıldızları ve yarattığı duyguyla geniş kitleleri etkisi altına almayı başardı. Erol Taş’ın kafesinde sanatçının gerçek karakteriyle karşılaşanlar bu özel yerin müdavimi oldular. Sinema kariyeri sonrası huzur bulduğu bu yerde misafirleri de onun güler yüzüyle karşılaştı, sunduğu çayda huzur buldu. Sanatçının aramızdan ayrılmasından sonra da faaliyetine devam eden Erol Taş Cafe, Yeşilçam’ın kendine has kokusunu her yudumda ve her lezzette masalara sunmaya devam ediyor. Duvarda ünlü yıldızlardan resimler, kulakta o dönemin şarkıları, masanızda lezzetler; huzur bulma yeri adeta Erol Taş Cafe. Eğer sizler de Erol Taş Cafe’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.