Quandoo
(TR) Türk

Tokat Mutfağı Necati Bey Restaurant

Polenezköy Türk Mutfağı $$$ +100
Rezerve et
Sorgu
-
1 kişi
+
{{ capacity }}
Büyük bir parti için rezervasyon mu yapmak istiyorsunuz? Grup sorgularını deneyin!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Bu arama için uygun rezervasyon bulunmamaktadır.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Nerede oturmak istersiniz?
{{ area.name }}
Üzgünüz ama seçiminiz içinde yalnızca bu bölge uygun

Tokat Mutfağı Necati Bey Restaurant

Necati Bey Tokat Mutfağı Restaurant 2000 yılında kapılarını misafirlerine açarak Anadolu’nun güzide şehri Tokat’ın benzersiz lezzetlerini tüm İstanbulluların beğenisine sunmaya başladı. Polonezköy’de doğa içinde lezzet dolu bir serüven yaşamak isteyenlerin aynı anda huzura ve mutluluğa da kavuştuğu bu özel yerde unutulmaz sofralara sizler de davetlisiniz.

Çalışma saatleri

  • Pazartesi 08:00 - 22:00
  • Salı 08:00 - 22:00
  • Çarşamba 08:00 - 22:00
  • Perşembe 08:00 - 22:00
  • Cuma 08:00 - 22:00
  • Cumartesi 08:00 - 22:00
  • Pazar 08:00 - 22:00
Tokat Mutfağı Necati Bey Restaurant, Cumhuriyet Köyü Beykoz Caddesi No:16, 34000 İstanbul

Felsefemiz

Restoranda çalışan herkesin edindiği en önemli ilke, misafirlerini doğa ile buluştururken onlara yepyeni tadım zevklerinin yaşatılması... Mekan İstanbul’un akciğerleri olarak kabul edilen Polonezköy Milli Parkı’nın içinde yer alıyor. Dört mevsim misafirlerine doğanın güzelliklerini yaşatmaktadır. “Dil Yanılır Ama Damak Yanılmaz” prensibinden yola çıkan mutfak ekibinin spesiyal yemekleri arasında Sebzeli Tokat Kebabı, incik tandır, germeç, etli tokat dolması, bakla dolması, erikli yalancı dolma ve cevizli incir tatlısı misafirlerinin takdirini ve beğenisini toplarken işkembe ve süzme mercimek çorbaları da soğuk kış gecelerinin vazgeçilmez çorbaları olarak beğeni toplamakta. Lezzet ustalarının elinden çıkan soğuk ve sıcak meze çeşitleri ise haydari, acılı ezme, şakşuka, yoğurtlu mantar, kağıtta Tokat sucuğu ve pastırması misafirlerin damak tadına hitap eden diğer lezzet serüvenleri olarak karşınıza çıkıyor. Tümü Tokat Yöresinde yetişmiş olan ustalar ayrıca sipariş üzerine yörenin lezzetli yemeklerinden keşkek ve pehlili pilavını da misafirlerin damak zevkine sunmakta. Otantik ve lezzet dolu bu güzel restorandaki rezervasyonunuzu da Quandoo üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.

Şefin Önerileri