TR
Tokat Mutfağı Necati Bey Restaurant İstanbul image 1
Tokat Mutfağı Necati Bey Restaurant İstanbul image 2

Tokat Mutfağı Necati Bey Restaurant

Polenezköy · Türk Mutfağı · $$$$

Tokat Mutfağı Necati Bey Restaurant hakkında

Necati Bey Tokat Mutfağı Restaurant 2000 yılında kapılarını misafirlerine açarak Anadolu’nun güzide şehri Tokat’ın benzersiz lezzetlerini tüm İstanbulluların beğenisine sunmaya başladı. Polonezköy’de doğa içinde lezzet dolu bir serüven yaşamak isteyenlerin aynı anda huzura ve mutluluğa da kavuştuğu bu özel yerde unutulmaz sofralara sizler de davetlisiniz.

Tokat Mutfağı Necati Bey Restaurant Sayfasına Git

Adres

Tokat Mutfağı Necati Bey Restaurant
Cumhuriyet Köyü Beykoz Caddesi No:No:16
34000 Polenezköy/İstanbul

Açılış Saatleri

Bugün kapalı
Pazar
08:00 - 22:00
Pazartesi
08:00 - 22:00
Salı
08:00 - 22:00
Çarşamba
08:00 - 22:00
Perşembe
08:00 - 22:00
Cuma
08:00 - 22:00
Cumartesi
08:00 - 22:00

Şefin Seçimi

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Başlangıçlar

Soğuk Mezeler

TRY 10.00
CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salata

Salata

TRY 5.00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Ana Yemekler

Sebzeli Tokat Kebabı

TRY 40.00

Et Sote

TRY 30.00

Köfte

TRY 20.00

Kuzu Şiş

TRY 30.00
6435AC69-74DA-4647-9AD3-2B69F830B357

Soğuk İçecekler

Soğuk İçecek

TRY 5.00

Daha fazla bilgi

Restoranda çalışan herkesin edindiği en önemli ilke, misafirlerini doğa ile buluştururken onlara yepyeni tadım zevklerinin yaşatılması... Mekan İstanbul’un akciğerleri olarak kabul edilen Polonezköy Milli Parkı’nın içinde yer alıyor. Dört mevsim misafirlerine doğanın güzelliklerini yaşatmaktadır. “Dil Yanılır Ama Damak Yanılmaz” prensibinden yola çıkan mutfak ekibinin spesiyal yemekleri arasında Sebzeli Tokat Kebabı, incik tandır, germeç, etli tokat dolması, bakla dolması, erikli yalancı dolma ve cevizli incir tatlısı misafirlerinin takdirini ve beğenisini toplarken işkembe ve süzme mercimek çorbaları da soğuk kış gecelerinin vazgeçilmez çorbaları olarak beğeni toplamakta. Lezzet ustalarının elinden çıkan soğuk ve sıcak meze çeşitleri ise haydari, acılı ezme, şakşuka, yoğurtlu mantar, kağıtta Tokat sucuğu ve pastırması misafirlerin damak tadına hitap eden diğer lezzet serüvenleri olarak karşınıza çıkıyor. Tümü Tokat Yöresinde yetişmiş olan ustalar ayrıca sipariş üzerine yörenin lezzetli yemeklerinden keşkek ve pehlili pilavını da misafirlerin damak zevkine sunmakta. Otantik ve lezzet dolu bu güzel restorandaki rezervasyonunuzu da Quandoo üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.

2 Kişiler
23456789101112
Bugün (Pazar)
Kasım 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Zaman seçin:
sosyal
Uygulamalar
©2017 Quandoo GmbH. Tüm hakları saklıdır