Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant
Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant Menü

Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant restoranının fotoğrafı
Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant için Quandoo üzerinden rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geçin.

Menü – Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant

Menüden seçtiklerimiz

537C3FF2-68F9-4799-8831-F2987736E0CC

Kahvaltı

Kahvaltı

CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salata

Çıtır Tavuk Salata

Mevsim Salata

Gavurdağı Salatası

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Piliç Külbastı

Beykonağı Kavurma

Biftek Izgara

Sıcak Helva

Karışık Izgara

Kuzu Çevirme İç Pilavı ile

A159C0BE-C336-43BF-BF2D-E0F5EE3318E4

Yiyebildiğin Kadar Ye

Misket Köfte

Patates Kroket

Paçanga Böreği

23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Tatlılar

Dondurmalı Sufle

Sıcak İncir Tatlısı

Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant hakkında daha fazla

İstanbul ‘daki ender lezzet mekanlarından biri olan Beykonağı Kuzu Çevirme ‘nin sahibi İbrahim Bey yöresel lezzetlerimizden biri olan kuzu çevirmeyi Tarihi Beykonağı ‘nda siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyor. İbrahim Bey, kuzu seçiminden kesimine, pişirilmesinden servisine kadar her şeyiyle bizzat kendisi ilgilenerek, işine verdiği titizliği ortaya koyuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri, Pizza, Barbekü da sunar

Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Diners/JCB, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Beykonağı Kuzu Çevirme & Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Bolu bölgesinden alınan 13-14 kiloluk kuzular iyice temizlendikten sonra içerisine tuz basılarak ağaç kazıklara geçirilip dikiliyor. Sonra çam odununun karşısında dört saatlik bir pişirilmeye bırakılıyor. Tuz, kuzunun her yerine işliyor ve tabağınıza geldiğinde nefis lezzeti parmaklarınızı ısırttırıyor. Etin gerçek lezzetini, tadını unutmamak üzere damağınızda hissediyorsunuz. Sırık kebabı olarak ta bilinen kuzu çevirmenin aslında gerçek adı eşkıya kebabı olduğunu belirtiyor İbrahim Bey. 200 Kişilik mekanımızda, kuzu çevirmenin dışında ızgara ve kebap çeşitlerimizi de beğeninize sunmakta. İbrahim Bey her türlü toplantı ve organizasyonlarınızda geniş ve ferah mekanında sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağını belirtiyor.

Dışarıda yemek yedikçe para iadesi kazan

Bir Quandoo hesabı oluşturarak 7,50₺ para iadesi kazan.

Bir masa ayırtarak 11,25₺ para iadesi kazan.

Bir yorum bırakarak 3,75₺ para iadesi kazan.