Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Kadıköy
Biberr Cafe & Restaurant

Biberr Cafe & Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama17

Kadıköy, İstanbul şehrindeki Biberr Cafe & Restaurant restoranının fotoğrafı
Biberr Cafe & Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Biberr Cafe & Restaurant hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:00
Wednesday
11:30 - 02:00
Thursday
11:30 - 02:00
Friday
11:30 - 02:00
Saturday
11:30 - 02:00
Sunday
11:30 - 02:00
Monday
11:30 - 02:00
Tuesday
11:30 - 02:00

Biberr Cafe & Restaurant hakkında daha fazla

Kadıköy sokaklarının kıpır kıpır mekanı Biberr, “bir şeyler içelim” bahanesiyle bir masaya kurulup dakikalar ilerledikçe farkında olmada nefis lezzetlerle dolu bir sofrayı ve koyu dost sohbetlerini doyasıya deneyimleyeceğiniz bir mekan. Samimi ortamı, başta nefis tavuk çeşitleri ve et çeşitleri olmak üzere hoş menüsü ve güler yüzlü servisiyle Kadıköy’deki uğrak noktanız.

Sıklıkla sorulan sorular

Biberr Cafe & Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Biberr Cafe & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Biberr Cafe & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Biberr Cafe & Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kadıköy’ün eğlencesi ve kendine ait ritmi; hem şehrin hem de Türkiye’nin en renkli sokak ve yaşam kültürünün belki de burada yaşanmasına sebep oldu. Denize çıkan ve daima ufak da olsa bir sürprizi barındıran sokakları, hoş mekanları ve güler yüzlü insanlarıyla yaşamın güzel yanını temsil ediyor adeta. Bu güzel kültürü yaşatan özel mekanlardan biri kuşkusuz Biberr Cafe. Rahat ve samimi atmosferiyle kendinizi kolaylıkla oraya ait hissedebileceğiniz yapısıyla gönüllerde kısa sürede taht kuran mekan hem geniş içecek seçenekleri hem de özel lezzetleriyle ilgi çekmeyi sürdürüyor. Beyaz et alanındaki lezzetleriyle özellikle tavsiye edilen Biberr Cafe’nin menüsünde sabah kahvaltısından burgerlere ve et çeşitlerine dek pek çok farklı tat mevcut. Eğer sizler de Biberr Cafe’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.