Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Sarıyer
Bistecca Steakhouse

Bistecca Steakhouse

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama58

3.0/6

1 değerlendirme

Sarıyer, İstanbul şehrindeki Bistecca Steakhouse restoranının fotoğrafı
Bistecca Steakhouse için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bistecca Steakhouse hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00
Thursday
11:00 - 23:00

Bistecca Steakhouse hakkında daha fazla

Ete dair en güzel tatları özenle hazırlayan; burgerlerinden steak çeşitlerine kadar lezzetin en doğru şekilde sizlerle buluşması için çaba harcayan Bistecca Steakhouse, Sarıyer’de karşınızda! Tatlarıyla olduğu kadar hoş atmosferiyle de konuklarını mutlu eden Bistecca Steakhouse’ta özel bir deneyim sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Bistecca Steakhouse restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Bistecca Steakhouse restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Bistecca Steakhouse adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Bistecca Steakhouse adlı restoranın park yeri yoktur.

Bistecca Steakhouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

“Hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese afiyetle…” Bistecca Steakhouse menüsünde, dinlendirilerek hazırladığı farklı steak çeşitleri, burgerleri gibi lezzetli pek çok özel et seçeneği barındırıyor. Bununla beraber ete en çok yakışan çeşitli garnitürleri ve tatlıları ile fark yaratıyor. Sarıyer ve İstinye bölgesine yeni bir lezzet anlayışı getiren Bistecca Steakhouse, “Hiçbir şey misafirlerimizi memnun göndermek kadar keyif verici olamaz.” diyerek, hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açıyor. Hoş atmosferi, personelin güler yüzlü ve pozitif tutumu, sunumlardaki dikkat ve özen de bu keyifli deneyimin çıtasını daha da yukarı taşıyan diğer etkenlerden… Eğer sizler de Bistecca Steakhouse’ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.