Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Bistro Cabana

Bistro Cabana

Dünya Mutfağı

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Bistro Cabana restoranının fotoğrafı
Bistro Cabana için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Bistro Cabana hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 18:00
Thursday
18:00 - 00:00
Friday
18:00 - 02:00
Saturday
18:00 - 02:00
Sunday
09:30 - 00:00
Monday
18:00 - 00:00
Tuesday
18:00 - 00:00
Wednesday
18:00 - 00:00

Bistro Cabana hakkında daha fazla

Anadolu’dan Avrupa’ya dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini sunan Bistro Cabana, benzersiz atmosferi ve özel dekorasyonu ile Anadolu yakasına yeni bir soluk getiriyor. Bistro Cabana, özel localarından kahve köşelerine, dağ evini andıran bahçesinden özel kitap arşivlerine kadar misafirlerine farklı deneyimler yaşatıyor. Her akşam DJ Performans ile , Cuma akşamları Emre Altınok, Cumartesi Akşamları Güvenç Dağüstün ve Orkestrası sahne alıyor. Çarşamba akşamları mikrofon sizde. Bistro Cabana Karaoke ile eğlenceyi doruklarda yaşatıyor…

Sıklıkla sorulan sorular

Bistro Cabana restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Bistro Cabana adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Bistro Cabana adlı restoranın park yeri yoktur.

Bistro Cabana restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şehrin yükselen değeri Ataşehir’de her şeyiyle tam bir dünya mutfağı deneyimi yaşatan Bistro Cabana Anadolu yakasının haylaz çocuğu olmaya aday. Bistro Cabana 2 yıllık titiz bir çalışmanın sonucu olarak 2013 yılı sonunda kapılarını açtı.

Eğlenceli dekorasyonu, ferah mimarisi, dünya mutfağından sunduğu eşsiz lezzetler ve üstün hizmet kalitesi ile konuklarını ağırlayan Bistro Cabana, canlı müzik ve DJ performansları ile de lezzet ve eğlenceyi bir arada sunuyor. İki kattan oluşan mekan dekorasyonu ile de göz dolduruyor. Localardaki ihtişam ışıltılı avizeler ve özel yapım mumlarıyla ve şamdanlarıyla tamamlanıyor. Davul formundaki sehpalar, modern aplikler, Amerikan çamından dekore edilmiş ahşap paravanlarla şehrin göbeğinde ama dağ evindeymiş hissine kapılıyorsunuz. Her biri birbirinden değerli tarihi 3.000 kitaplık kütüphane ise keyifli dakikalar yaşamanıza olanak sağlıyor. Ünlü isimlerin yeme&içme üzerine söylediği cümleler ise tavan aynalarıyla sizi apayrı bir yolculuğa çıkartıyor.

Bistro Cabana’nın mutfağı geniş bir mönüye sahip. Pizza Taş Fırını Napoli'den özel olarak getirtildi, özel densitede kullandıkları hamurlar ile farklı pizza deneyimi yaşatıyorlar. Etler meşe kömürü ızgarasından çıkıyor. Bistro Cabana’nın sihirli mutfağında hazırlanan ev yapımı makarnalar ve ekmekler sadece birkaç örnek. Yöresel lezzetlerden olan Etli Pazı Sarma tam Karadeniz usulü iki kaburga arasında kemik ve sebze öz suyu içerisinde bekletilerek hazırlanıyor... Damla sakızlı Tiramisu ise tatlı keyfini doruklara çıkartıyor. Ayrıca dilerseniz özel teraslarda nargile keyfi yapabilirsiniz. Kahvaltı ve brunch servisi ise sadece hafta sonları mevcut.

Sürekli Etkinlikleri İle Bistro Cabana’da Lezzet ve Keyif Eğlence İle Buluşuyor… Cuma ve Cumartesi canlı müzik keyfi de Bistro Cabana’da. Cumartesi geceleri sahne alan müzisyen Güvenç Dağüstün, Cuma geceleri sahne alan ve daha çok flamenko pop tarzı ile performans sergileyen Barselona doğumlu Emre Altınok’a her gece DJ Performans eşlik ediyor. Aynı zamanda her ay farklı özel konsept gecelerde çeşitli popüler sanatçılar ve orkestraları da sahne alıyor. Tabii bu etkinliklerde rezervasyon şart! Şirket yemekleriniz, kutlamalar, lansmanlar gibi çoklu organizasyonlar için de geniş sahnesi ve sunuma elverişli 25 metrekare perdesi ile Bistro Cabana pek çok alternatifi sizlerle buluşturuyor.