Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şişli
Black Burger

Black Burger

Burger, Amerikan, Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama18

Şişli, İstanbul şehrindeki Black Burger restoranının fotoğrafı
Black Burger için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Black Burger hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Saturday
10:00 - 04:00
Sunday
10:00 - 04:00
Monday
10:00 - 04:00
Tuesday
10:00 - 04:00
Wednesday
10:00 - 04:00
Thursday
10:00 - 04:00
Friday
10:00 - 04:00

Black Burger hakkında daha fazla

Şişli’nin ortasında western filmlerinden fırlamışçasına farklı dekoruyla göze çarpan, sunduğu enfes burger ve diğer lezzet çeşitleriyle ise damaklarınıza şölen yaşatan farklı bir yer Black Burger. Sizler de tadı damağınızda kalacak böylesi bir deneyim için Black Burger’e davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Black Burger restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Black Burger adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Black Burger adlı restoranın park yeri yoktur.

Black Burger restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şişli’nin yaşamı ve iş dünyasını birleştiren semt yaşamında karşınıza çıkan, hem farklı atmosferi hem de sunduğu enfes lezzetlerle tadı damağınızda kalacak bir tecrübe sunan Black Burger, unutulmaz bir lezzet deneyimi için karşınızda! Western havasındaki şık dekorasyonuyla daha ilk anda sizleri mutlu etmeyi başaran mekanda özellikle burger çeşitleri büyük sükse yapıyor. Mexico, American Dream , Hungry and Angry, The Rest of the Story, Steak Burger, Nirvana gibi çok tercih edilen burger çeşitlerinin yanı sıra ızgaralar, tatlılar, hot dog ve çok daha fazlası Black Burger’in menüsünde sizleri bekleyen tatlar arasında yer alıyor. Eğer sizler de Black Burger’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.