Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Arnavutköy
Aden Boğazköy Tesisleri

Aden Boğazköy Tesisleri

Türk

Ana menü fiyatı ortalama40

4.0/6

1 değerlendirme

Arnavutköy, İstanbul şehrindeki Aden Boğazköy Tesisleri restoranının fotoğrafı
Aden Boğazköy Tesisleri için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Aden Boğazköy Tesisleri hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Tuesday
08:00 - 00:00
Wednesday
08:00 - 00:00
Thursday
08:00 - 00:00
Friday
08:00 - 00:00
Saturday
08:00 - 00:00
Sunday
08:00 - 00:00
Monday
08:00 - 00:00

Aden Boğazköy Tesisleri hakkında daha fazla

Aden... Cennet bahçelerinden bir bahçe… Bu ulaşılmaz cennet bahçesinin eşsiz lezzetleri ile hazırlanmış menülerimiz sizlerin beğenisine sunuyoruz… Aden Kuzu Tandır bölümümüz 150 kişilik kapalı salonu, 100 kişilik teras kapasitesi, çocuk oyun alanı, internet hizmeti ve 100 araçlık otoparkı ile kusursuz hizmet anlayışının ön plana çıkarıldığı özel bir mekân olarak hizmetinizde. Aden Boğazköy Tesisleri’nin menüsünde özel Türk Mutfağı ve kebaplar ön planda. Osmanlı mutfağının muhteşem lezzetleri ve Kuzu Tandır iddialı tatlarımızdan yalnızca birkaçı. Aden Boğazköy Tesislerinde ’de ayrıca özel serpme kahvaltısını siz misafirlerimize sunuyoruz. Doğa ile iç içe yeşilin huzuru içerisinde ki Aden Boğazköy Tesislerinde Kır Kahvesi, Toplu Yemek Ve Eğlence Organizasyonları, Kendin Pişir Kendin Ye Ve Piknik Alanları ile hizmetinizde…

Sıklıkla sorulan sorular

Aden Boğazköy Tesisleri adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Aden Boğazköy Tesisleri adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Aden Boğazköy Tesisleri adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Aden Boğazköy Tesisleri restoranında vardır.

Aden Boğazköy Tesisleri restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Aden Boğazköy Tesisleri restoranı neden bu kadar popüler? Türk yemekleri ve içecekleri, dışarıda yemek isteyenleri Aden Boğazköy Tesisleri restoranına çekiyor. İstanbul şehrinde Arnavutköy yakınlarında yer alan Aden Boğazköy Tesisleri, Türk gibi yemekler sunuyor. İstanbul şehrinde, Aden Boğazköy Tesisleri mekânını diğer restoranlardan farklı kılan şeyleri öğren ve keyfini çıkartmak üzere bir sonraki yemeğin için masanı şimdiden ayırt!