Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Brew Lab

Brew Lab

Kebap, Türk, Orta Doğu

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Brew Lab restoranının fotoğrafı
Brew Lab için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Brew Lab hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 07:30
Friday
07:30 - 23:30
Saturday
07:30 - 23:30
Sunday
07:30 - 21:30
Monday
07:30 - 23:30
Tuesday
07:30 - 23:30
Wednesday
07:30 - 23:30
Thursday
07:30 - 23:30

Brew Lab hakkında daha fazla

Dünyadan farklı kahve tatlarını bulabileceğiniz, özel seçenekleriyle damaklarınızı yeniden şekillendiren özel mekanlardan biri Brew Lab. Sadece özel kahve çeşitleriyle değil, hoş lezzetleriyle de sizleri mutlu eden Brew Lab, Galatasaray’da sevdiklerinizle sıcak bir buluşma ortamı sunmayı başarıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Brew Lab restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Evet, Brew Lab restoranında açık havada oturma alanı var.

Brew Lab adlı restoran Kebap yemekleri sunuyor mu?

Evet, Brew Lab adlı restoran, Kebap yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Brew Lab restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sevdiklerinizle sıcacık bir içeceği paylaşmak, zamanı değiş tokuş etmek ve gri geçen bir günü renklendirmek için uğradığınız özel yerler vardır her zaman. Beyoğlu’nda bulunan, dünyanın farklı yerlerinden pek çok kahve çeşidini yudumlama fırsatı bulabileceğiniz Brew Lab da özel bir yer. Üçüncü nesil kahvecilerin ağırlığını hissettirdiği İstanbul’da bu türün en başarılı örneklerinden birini Brew Lab sunuyor. Ödüllü baristalarının ellerinden en güzel latteleri, syphonları, espressoları içebileceğiniz mekan Galatasaray’da bulunuyor. İşini sevgiyle yapan ve güler yüzlü servisiyle ziyaretçilerini karşılayan personeli ile fark yaratan Brew Lab bir kere denedikten sonra alışkanlık yaratan bir mekan. Brew Lab’daki rezervasyonunuzu Quandoo üzerinden gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirisiniz.