Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Rumelihisarı
Buffalo Steakhouse

Buffalo Steakhouse

Biftek, Türk, Orta Doğu

Rumelihisarı, Istanbul şehrindeki Buffalo Steakhouse restoranının fotoğrafı
Buffalo Steakhouse için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Buffalo Steakhouse hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 00:00

Buffalo Steakhouse hakkında daha fazla

Boğaziçi Üniversitesi yakınlarında, işi et, ustalığı et olan özel bir yer Buffalo Steakhouse. Tadı damağınızda kalacak antrikotlar, pirzolalar, bonfileler, sucuklar ve çok daha fazlası Buffalo Steakhouse’ta masaları donatırken güler yüzlü işetme anlayışı ve titiz sunum mekana defalarca uğramanız için aradığınız sebepleri sizlerle buluşturuyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Buffalo Steakhouse restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Buffalo Steakhouse restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Buffalo Steakhouse restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Buffalo Steakhouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Buffalo Steakhouse Boğaziçi Üniversitesi’nin hemen yakınında muhteşem bir et ziyafeti sunuyor. Et yemek için steakhouse’a gidilir diye düşünenlerdenseniz Buffalo Steakhouse tam size göre bir yer. Tek bir iş yapıyorlar ve yaptıkları işi çok iyi yapıyorlar. Etinizi seçtikten sonra nasıl yemek istediğinizi söylüyorsunuz ve ona göre pişiriyorlar. Antrikottan pirzolaya, bonfileden sucuğa birbirinden lezzetli etleri oldukça makul bir fiyata yiyebiliyorsunuz. Neredeyse kasap fiyatına et ziyafeti çekebileceğiniz mekanın dekorasyonu da oldukça şık ve özenli. Eğer siz de Boğaziçi Üniversitesi civarında kaliteli ve taze et yiyeceğiniz bir yer arıyorsanız terchinizi Buffalo Steakhouse’tan yana kullanırsanız pişman olmazsınız. Buffalo Steakhouse’daki rezervasyonunuzu da Quandoo üzerinden kolayca yaptırablirsiniz.