Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Burak Steakhouse

Burak Steakhouse

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Burak Steakhouse restoranının fotoğrafı
Burak Steakhouse için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Burak Steakhouse hakkında

Şimdi açık
-
Kapanış saati 01:30
Saturday
12:00 - 01:30
Sunday
12:00 - 01:30
Monday
12:00 - 01:30
Tuesday
12:00 - 01:30
Wednesday
12:00 - 01:30
Thursday
12:00 - 01:30
Friday
12:00 - 01:30

Burak Steakhouse hakkında daha fazla

Hatay'ın tüm güzellikleri Akdeniz'den İstiklal'e kadar geldi. Burak Steakhouse özenle hazırlanmış lezzetleriyle Hatay mutfağını İstiklal müdavimlerine tanıtmaya hazır!

Sıklıkla sorulan sorular

Burak Steakhouse restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Burak Steakhouse restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Burak Steakhouse adlı restoran Biftek yemekleri sunuyor mu?

Evet, Burak Steakhouse adlı restoran, Biftek yemekleri sunar

Burak Steakhouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yemyeşil doğası, şırıl şırıl akan Asi'si ile Akdeniz'in en güzel şehirlerinden Hatay, doğasındaki çeşitliliği mutfağına da yansıtıyor. Bereketli toprakların ev sahipliği yaptığı eşsiz mutfaktan çıkan enfes tatlar da tüm ülkede nam salmış durumda. Burak Steakhouse da, İstiklal'de eşsiz Hatay mutfağına ev sahipliği yapıyor. Bu muhteşem lezzetlerde öncü olma bayrağını kimselere bırakmıyor. Herşeyin yerinde güzel olduğunu bilen Burak Steakhouse, ürünlerinin tamamına yakınını bu bereketli topraklardan temin ediyor. Sık bulunabilen tatlar dışında, Hatay'ın bilinmeyenlerini de menüsüne ekleyen Burak, kebapları, dönerleri, humusları, güveçleri, şişleri, Hatay'a özgü çorbaları ve tatlılarıyla bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor. Mumbar dolması, aşur, peynirli künefe, patlıcan tatlısı ve farklı tatta çorbaları, Burak Steakhouse'un et çeşitleri dışında ilgi toplayan farklı lezzetleri arasında. Beyoğlu'nun kalabalığı arasından sıyrılıp, kendinizi yemyeşil doğanın kollarından kopup gelmiş, özenle pişirilmiş farklı lezzetlerin dünyasına atmak, Hatay mutfağının bilinmeyen yönlerini usta ellerden keşfetmek istiyorsanız Quandoo'dan rezervasyon yaptırmanız yeterli!