Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Caddebostan
Havelka Pub Caddebostan

Havelka Pub Caddebostan

Kek ve kahve

Ana menü fiyatı ortalama21

Caddebostan, Istanbul şehrindeki Havelka Pub Caddebostan restoranının fotoğrafı
Havelka Pub Caddebostan için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Havelka Pub Caddebostan hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 02:30
Friday
12:00 - 02:30
Saturday
12:00 - 02:30
Sunday
12:00 - 02:30
Monday
12:00 - 02:30
Tuesday
12:00 - 02:30
Wednesday
12:00 - 02:30
Thursday
12:00 - 02:30

Havelka Pub Caddebostan hakkında daha fazla

Havelka efsanesinin başladığı yer, Havelka Caddebostan… Kaliteli yemeğin eğlenceyle ve sohbetle buluştuğu yer Havelka, kurulduğu günden bugüne özellikle genç yaşlardaki konuklarının uğrak mekanı olmayı sürdürüyor. Dünya mutfaklarından seçme lezzetlerin yer aldığı menüsü, geniş içecek ve kokteyl çeşitleri, özel ortamı ve çok daha fazlasıyla Havelka Caddebostan karşınızda!

Sıklıkla sorulan sorular

Havelka Pub Caddebostan restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Havelka Pub Caddebostan restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Havelka Pub Caddebostan adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Havelka Pub Caddebostan adlı restoranın park yeri yoktur.

Havelka Pub Caddebostan restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Gençlerin bir yandan yiyip içerken bir yandan da keyifle vakit geçirebilmesini sağlamak amacıyla 2002 yılında Caddebostan’da hizmete açılan Havelka, kısa sürede farklı ve dinamik konsepti ile her yaştan geniş kitlelerin akın ettiği bir mekan haline geldi. İlk Havelka’nın kısa zamanda elde ettiği bu büyük başarının ardından Suadiye’de ikinci şube hizmete açıldı. Renkli ve dinamik yapısı hızla İstanbul sınırlarını aşan Havelka, Ankara, Eskişehir ve Bursa’da da şubelerini açtı. Eğlenceyi “kaliteli” yemek ile birlikte sunmayı başaran Havelka’nın menüsündeki dünyanın seçkin lezzetlerinden sipariş verirken bir anda kendinizi İtalya ya da Meksika’da hissedebilirsiniz. Pizzalarından makarnalarına, hamburgerlerinden dürümlerine, Fajita’larından salatalarına kadar günün her öğününde kendi damak zevkinize hitap eden farklı lezzetleri de tatma imkanına sahip olursunuz. Havelka’da dünyanın seçkin lezzetlerinin sunulduğu yemek menüsünün yanı sıra dünyaca ünlü bira çeşitlerini de bulabilirsiniz.. Havelka’ya özel Havelka Coctail’inizi yudumlarken enfes Havelka Combo tabağının tadına bakabilirsiniz. Kahvaltı tabağındaki geniş ürün seçenekleriyle her güne zinde başlayabilir, enfes tatlıları ile kendinizi “tea hour” saatinde ödüllendirebilirsiniz. Gününüzün yorgunluğunu her çeşit meyve aromasının bulunduğu nargilenizi fokurdatırken atabilirsiniz.