Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Üsküdar
Cafe 5.Cadde

Cafe 5.Cadde

Dünya Mutfağı

Üsküdar, İstanbul şehrindeki Cafe 5.Cadde restoranının fotoğrafı
Cafe 5.Cadde için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cafe 5.Cadde hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 03:00
Friday
08:00 - 03:00
Saturday
08:00 - 03:00
Sunday
08:00 - 03:00
Monday
08:00 - 03:00
Tuesday
08:00 - 03:00
Wednesday
08:00 - 03:00
Thursday
08:00 - 03:00

Cafe 5.Cadde hakkında daha fazla

İstanbul’un en güzel manzaralarından birini sizlerle buluşturan Cafe 5.Cadde, sadece nefis lezzeteriyle değil, özel konsepti ve atmosferiyle de şehre aşık olanların uğrak yeri… Tarihi yarımadanın ve denizin en çarpıcı kareleriyle karşılaşmak isteyenlerin doğal buluşma noktası Cafe 5.Cadde’ye sizler de davetlisiniz.

Sıklıkla sorulan sorular

Cafe 5.Cadde restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Cafe 5.Cadde restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Cafe 5.Cadde restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Cafe 5.Cadde restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Harika bir sabah! Dinlendiren bir öğle molası! Elvis Presley ve Kız Kulesi eşliğinde muhteşem bir gün batımı! Fonda Ayasofya, kıpkırmızı bir akşamüstü! Marilyn Monroe eşliğinde coşkulu akşam saatleri! Siyahlara bürünmüş sürprizlerle dolu bir gece! Ve her an lezzet, keyif ve İstanbul! Özel konsepti, müzik seçimleri ve geniş yelpazedeki menüsüyle bir adım atanın mutlaka yeniden uğramak isteyececeği mekanlardan biri Cafe 5.Cadde… Cafe 5.Cadde, Salacak’ta İstanbul’un paha biçilemez manzaralarından birine karşı sadece yemek yemeniz için değil; dostlarınızla koyu bir sohbete dalmanız, şehrin tadını çıkarmanız ve günün yorgunluğunu üzerinizden atabilmeniz için sizlerle buluşuyor. 5 Eğer sizler de Cafe 5. Cadde’de kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu yaptırmak.