Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beşiktaş
Cafe De Paris Kuruçesme

Cafe De Paris Kuruçesme

Fransız

Beşiktaş, İstanbul şehrindeki Cafe De Paris Kuruçesme restoranının fotoğrafı
Cafe De Paris Kuruçesme için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cafe De Paris Kuruçesme hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Park imkanı
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 12:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00

Cafe De Paris Kuruçesme hakkında daha fazla

İstanbul’da şık bir yemek için akla ilk gelen yerlerden biri olan Cafe de Paris Kuruçeşme, güzel manzarası, kaliteli yemekleri ve şık servisi ile çok hoşunuza gidecek. İsmini tarifi uzun yıllardır saklanan 41 çeşit tat ve 24 farklı baharat ile hazırlanan sostan alan Cafe de Paris Kuruçeşme, hem birbirinden güzel yemekleri hem ambiyansı hem de geniş şarap kavı ile dört dörtlük bir yemek deneyimi yaratıyor. Dünya gastronomi efsaneleri arasında yer alan Cafe de Paris soslu bonfile veya tavuk yeme fırsatını kaçırmayın, yerinizi hemen ayırtın!

Sıklıkla sorulan sorular

Cafe De Paris Kuruçesme restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Cafe De Paris Kuruçesme restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Cafe De Paris Kuruçesme restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Cafe De Paris Kuruçesme restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Açıldığı günden bu yana kalitesi, şık ortamı, leziz yemekleri ile her zaman gündemde olan Cafe de Paris Kuruçeşme, sizi adına yakışır şekilde bir Paris atmosferi ile karşılıyor. Zengin menüsü, ünlü Cafe de Paris soslu etleri, farklı seçenekler sunan şarap kavı, keyifli ortamı ve profesyonel servisi ile bir kez gidenin mutlaka yeniden ziyaret ettiği Cafe de Paris Kuruçeşme, sizi Boğaz kenarında keyifli saatler geçirmeye davet ediyor. Yalnızca yemek değil, bir deneyim sunan Cafe de Paris Kuruçeşme’de ister özel günlerinizde romantik bir yemek yiyebilir, isterseniz de sevdiklerinizle ve dostlarınızla unutulmaz saatler geçirebilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde DJ eşliğinde bara dönüşen Cafe de Paris Kuruçeşme, size bütün geceyi mutlulukla geçirebileceğiniz bir konsept sunuyor. Yemekteki başarısını eğlence tarafında da gösteren Cafe de Paris Kuruçeşme’de dört dörtlük zaman geçirirken akşamınızı mekanın birbirinden ünlü ve lezzetli tatlılarıyla da taçlandırmayı unutmayın. Parisienne bir deneyim yaşamak ve hayatın ince zevklerinin tadını çıkarmak için Cafe de Paris Kuruçeşme sizi bekliyor.