Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataköy
Cafe Drall

Cafe Drall

Kek ve kahve

Ana menü fiyatı ortalama28

Ataköy, İstanbul şehrindeki Cafe Drall restoranının fotoğrafı
Cafe Drall için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cafe Drall hakkında

Bugün açık
-
Açılış saati 07:00
Saturday
07:00 - 03:00
Sunday
07:00 - 03:00
Monday
07:00 - 03:00
Tuesday
07:00 - 03:00
Wednesday
07:00 - 03:00
Thursday
07:00 - 03:00
Friday
07:00 - 03:00

Cafe Drall hakkında daha fazla

Ataköy'de sizlerin karşısına çıkan Cafe Drall, hem samimi ve sıcak ortamı hem de hoş lezzetleriyle değişmezleriniz arasına giren özel bir mekan olarak karşınıza çıkıyor. Nargile çeşitleri, sabah kahvaltısı ve geniş içecek menüsüyle kendinizi mutlu hissedeceğiniz özel yerlerden biri Cafe Drall.

Sıklıkla sorulan sorular

Cafe Drall restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Hayır, Cafe Drall restoranında kart ile ödeme kabul edilmiyor.

Cafe Drall adlı restoran Kek ve kahve yemekleri sunuyor mu?

Evet, Cafe Drall adlı restoran, Kek ve kahve yemekleri sunar

Cafe Drall restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Ataköy'ün huzur dolu sokaklarında sizlerin karşısına çıkan mekanlardan Cafe Drall, günün yorgunluğunu ve stresini geride bırakacağınız özel sofralarla sizlerin karşısına çıkıyor. Sevdiklerinizle, ailenizle ya da tek başınıza güzel vakit geçirebileceğiniz Cafe Drall, sıcak ve samimi ortamıyla değişmez mekanlarınınızdan biri haline geliyor. Günün her saatine uygun lezzetlerinin yanı sıra kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz atmosferiyle de değişmezleriniz arasına girebilecek Cafe Drall'de nargile çeşitleri de dileyenlerin hizmetine sunuluyor. Sizlere dostlarınızla hoş vakit geçirmek kalıyor. Eğer sizler de Cafe Drall'da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.