Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Karaköy
Cano Restaurant

Cano Restaurant

İtalyan

Ana menü fiyatı ortalama30

Karaköy, İstanbul şehrindeki Cano Restaurant restoranının fotoğrafı
Cano Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cano Restaurant hakkında

Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 04:00
Friday
09:00 - 04:00
Saturday
09:00 - 04:00
Sunday
09:00 - 04:00
Monday
09:00 - 04:00
Tuesday
09:00 - 04:00
Wednesday
09:00 - 04:00
Thursday
09:00 - 04:00

Cano Restaurant hakkında daha fazla

Karaköy'ün yepyeni mekanları arasından öne çıkan; hem ortamıyla hem de sunduğu lezzetlerle bulunduğu bölgeye damgasını vuran bir mekan: Cano Restaurant & Bar karşınızda! İster gündüz, ister akşam; tatları ve içecekleriyle geçirdiğiniz zamanı güzelleştiren farklı bir deneyim sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Cano Restaurant adlı restoran İtalyan yemekleri sunuyor mu?

Evet, Cano Restaurant adlı restoran, İtalyan yemekleri sunar

Cano Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Cano Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Cano Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şehrin son zamanlardaki gözde merkezi Karaköy'ün tarih dolu sokaklarında her gün bir yenilikle, yepyeni bir mekanla karşılaşmak mümkün. O mekanlar arasından biri daha kapılarını açtığı ilk günden bu yana kalıcı olduğunu belli etti. Adını mekanın işletmecilerinden Candan Topdemir'den alan Cano, Karaköy'ün gerçek yaşam duraklarından biri. Dekorasyondaki ve yarattığı atmosferdeki başarısını menüsüne de yansıtan Cano, ister dostlarınızla ister kendi başınıza tadını çıkarabileceğiniz özel bir mekan. Özel lezzetleri, geniş içecek menüsü ve güler yüzlü sunumuyla bir gelenin bir kez daha gelmek için can attığı bir ortam sunuyor. Eğer sizler de Cano Restaurant'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.