Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bebek
Catz Bebek

Catz Bebek

Bebek, İstanbul şehrindeki Catz Bebek restoranının fotoğrafı
Catz Bebek için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Catz Bebek hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 19:00
Friday
19:00 - 04:00
Saturday
19:00 - 04:00
Sunday
19:00 - 04:00
Monday
19:00 - 04:00
Tuesday
19:00 - 04:00
Wednesday
19:00 - 04:00
Thursday
19:00 - 04:00

Catz Bebek hakkında daha fazla

Bebek’in Boğaz eğlencesini doyasıya yaşamak isteyenlerin, yaşamın ağırlığını ve gerginliğini geride bırakmayı düşleyenlerin değişmez adreslerinden Catz karşınızda! Geniş içecek menüsü, atıştırmalıkları, haftanın 6 günü gecede 2 canlı müzik programlarıyla özel eğlenceler sizleri bekliyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Catz Bebek restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Catz Bebek restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Catz Bebek adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Catz Bebek adlı restoranın park yeri yoktur.

Catz Bebek restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Bebek, İstanbul’un kalitesi ve hareketli hayatıyla en göze semtlerinden biri. Günün stresini ve gerginliğini atmak isteyenlerin gözdesi olarak da adlandırılabilecek Bebek’te özellikle akşamları daha da hareketli hale getiren özel yerlerden biri Catz. İster hafta içi ister hafta sonu hareketli ve eğlenceli zaman geçirmek isteyenlerin özellikle tercih ettiği yerlerden biri olarak gösterilen Catz Bebek, şık ve kaliteli ortamıyla gözleri üzerinde topluyor. Geniş alkollü ve alkolsüz içecek menüsü, atıştırmalıkları ve ünlü sanatçılardan canlı müzik performanslarıyla özel bir zaman dilimi geçirmek için ideal yerlerden biri. Eğer sizler de Catz Bebek’te kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.