Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Nişantaşı
Cento Per Cento

Cento Per Cento

İtalyan

Ana menü fiyatı ortalama39

Nişantaşı, İstanbul şehrindeki Cento Per Cento restoranının fotoğrafı
Cento Per Cento için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cento Per Cento hakkında

Aile dostu ✨
Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Klima
Bugün kapalı
Thursday
Kapalı
Friday
12:00 - 01:00
Saturday
12:00 - 01:00
Sunday
Kapalı
Monday
Kapalı
Tuesday
Kapalı
Wednesday
Kapalı

Cento Per Cento hakkında daha fazla

İtalyanca “yüzde yüz” anlamına gelen Cento Per Cento, “yüzde yüz” İtalyan mutfağı lezzetlerini deneyimleyebileceğiniz çok özel bir mekan. Ünlü şef Maurizio Morelli ile birlikte hazırlanan özel menüsü, günlük hazırlanan makarnalardan taş fırında pişen incecik pizzalara kadar pek çok lezzeti içinde barındırıyor. Sizlere Nişantaşı’nın bu özel tatlarının peşine düşmek kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Cento Per Cento adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Cento Per Cento adlı restoranın park yeri yoktur.

Cento Per Cento adlı restoran İtalyan yemekleri sunuyor mu?

Evet, Cento Per Cento adlı restoran, İtalyan yemekleri sunar

Cento Per Cento restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Cento Per Cento İstanbul'da, Nişantaşı'nın en şık ve trend caddesi üzerindeki konumu ve İtalyan mutfağının en iyi örneklerini sunan menüsüyle hizmet veriyor. Günlük olarak hazırlanan makarnalar, ravioli ve risottolar, taş fırında pişirilen ince pizzaları ile Cento per Cento, İtalyan geleneksel yemeklerini modern bir sunumla misafirlerine sunmaktadır. Her zaman, yeni ve mevsimlik ürünler ile hazırlanan Cento per Cento'nun menüsü, Londra merkezli ünlü şef Maurizio Morelli ile oluşturuldu. Şef Morelli her zaman İstanbul’da olmasa bile oluşturduğu menü İtalyan şeflerce masalarınıza sunuluyor. Eğer sizler de Cento per Cento’da kendinize ait bir masaya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.