Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Beykoz
Çinekop Balık

Çinekop Balık

Beykoz, Istanbul şehrindeki Çinekop Balık restoranının fotoğrafı
Çinekop Balık için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çinekop Balık hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 00:00
Saturday
11:00 - 00:00
Sunday
11:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00

Çinekop Balık hakkında daha fazla

Denizin ve İstanbul Boğazı'nın kokusunun sofralara uğradığı Beykoz'un en sevilen mekanlarından Çinekop Balık, enfes deniz ürünleri ve tadı damağınızda kalacak mezeleriyle yüzleri güldürüyor. Fasıl akşamlarıyla renklenen ortamda sohbetler hoş melodiler eşliğinde koyulaşıyor, taptaze balıklar sağlığa ve dostluğa kalkan kadehlerle damaklarınıza bayram yaşatıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Çinekop Balık adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Çinekop Balık adlı restoranın park yeri yoktur.

Çinekop Balık adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Çinekop Balık adlı restoran, Balık yemekleri sunar ve ayrıca Deniz ürünleri da sunar

Çinekop Balık restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul'un hala kendi kültürünü ve yaşamını koruyabilen özel yerlerinden Beykoz, şehrin içinde denizle iç içe bir yaşamın altını çizmeyi sürdürüyor. Balığın, Boğaz'ın ve balıkçılığın halen önemli yer tuttuğu Beykoz'da bu kültürün restaurantları da doğal olarak güzelliğini korumaya devam ediyor. Bunlar arasından Çinekop Balık, en çok sevilen mekanlardan biri olarak karşınızda! Enfes mezeleri, özenle hazırlanan deniz ürünleri ve taptaze balıklarıyla sıcacık ortamında konuklarını ağırlayan Çineop Balık, fasıl akşamlarıyla da kulakların pasını silmeyi başarıyor. Sizlere hoş melodiler eşliğinde sohbeti koyulaştırmak ve bu özle deneyimin tadını çıkarmak kalıyor. Eğer sizler de Çinekop Balık'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.