Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bağcılar
Çıtır Usta Güneşli

Çıtır Usta Güneşli

Türk, Orta Doğu

Bağcılar, İstanbul şehrindeki Çıtır Usta Güneşli restoranının fotoğrafı
Çıtır Usta Güneşli için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çıtır Usta Güneşli hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
11:00 - 22:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00

Çıtır Usta Güneşli hakkında daha fazla

Çıtır Usta, 2003 yılından beri sunduğu lezzetleri, hoş ortamı ve kaliteli çizgisiyle kısa sürede gözde lezzet markalarından biri haline geldi. Güneşli şubesiyle de alışkın olduğunuz kalitesini sizlerle buluşturan mekanda kebap, pide ve lahmacun çeşitleri özellikle ön plana çıkıyor, damaklarda gerçek bir şölen yaratıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Çıtır Usta Güneşli restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Çıtır Usta Güneşli restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Çıtır Usta Güneşli restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Çıtır Usta Güneşli restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

2003 yılında Atilla Külekçioğlu tarafından kurulan “Çıtır Usta” markası alanında uzmanlaşmış çalışanların farklı bakış açıları ile gıda sektöründe ilklere imza atmaktadır. Pide, lahmacun ve kebap alanında faaliyet gösteren “Çıtır Usta” markası her geçen gün şube sayısını arttırarak lezzetini daha fazla konukla paylaşmayı sürdürüyor. Geniş ürün yelpazesinde bulunan geleneksel lezzetleri, hızlı servis konseptiyle a la carte restoran hizmetini şubelerinde sunan marka, bu anlamda sektöründe ilk olma özelliği taşımaktadır. Gelişmekte olan perakende sektöründe markalaşmış %100 Türk sermayeli şirketler arasında yerini alan “Çıtır Usta” insana yaptığı yatırımla da sektörde öncü olmuştur. Bünyesinde oluşturduğu üretim tesislerinden tüm Türkiye’deki restoranlarına sevkiyat yapabilen “Çıtır Usta” fark yaratarak, ihtiyaç karşılamayı “ mottosu olarak belirlemiştir. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini standartlarla birleştiren “Çıtır Usta” bu lezzetleri Ortadoğu ve Avrupa da tanıtmayı kendisine misyon edinmiştir.