Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir

Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir

Türk

5.0/6

1 değerlendirme

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir restoranının fotoğrafı
Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 11:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
11:00 - 02:00
Sunday
11:00 - 02:00
Monday
11:00 - 02:00
Tuesday
11:00 - 02:00
Wednesday
11:00 - 02:00
Thursday
11:00 - 02:00

Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir hakkında daha fazla

Ataşehir’de en leziz yumuşacık etlerin mangalla buluştuğu, tadına doyulmaz bir lezzet serüveni yaşatan Çınaraltı Mangalbaşı karşınızda. Artık marka haline gelmiş Çınaraltı isminin verdiği güvenle leziz sofralar sunan mekanda, hem mangal konseptini doya doya yaşayacak hem de dostlarınızla unutulmaz sofralara kurulmanın keyfini yaşayacaksınız.

Sıklıkla sorulan sorular

Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir adlı restoran, Türk yemekleri sunar

Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Çınaraltı Mangalbaşı Ataşehir restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Sağlık ve müşteri memnuniyetine üst düzeyde özen gösteren Çınaraltı Mangalbaşı mutlaka denenmesi gereken yerlerden biri. Sağlık, güven ve kalite ilkeleri ile yola çıkan işletme uzun yıllardır başarıyla hizmet veriyor. Modern tesislerde uzman veterinerler gözetiminde ve tamamen kendi üretimi doğal besin maddeleriyle yetişen besi hayvanları, hem toptan olarak iç piyasaya, hem de kendi et marketi aracılığı ile perakende olarak müşterilere sunuluyor. Avrupa standartlarında, TSE normlarında, insan sağlığını en ön planda tutmayı kendine ilke edinen Çınaraltı Et, 70 yıldır müşterilerine en üst standartlarda et ve et ürünlerini temin ediyor. Tüm ürünlerinin “Gıda Üretim İzin Belgesi” ve "Gıda Sicili Belgesi" bulunan Çınaraltı toptancılıktaki başarısını restoranında da aynı kalitede yaşatıyor. Siz de Çınaraltı’nın doğal ve lezzetli etlerinin tadına bakmak için hemen Quandoo üzerinden rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.