Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Çekmeköy
Çöps Grill

Çöps Grill

Türk, Biftek

Ana menü fiyatı ortalama22

Çekmeköy, Istanbul şehrindeki Çöps Grill restoranının fotoğrafı
Çöps Grill için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çöps Grill hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
09:00 - 00:00
Friday
09:00 - 00:00
Saturday
09:00 - 00:00
Sunday
09:00 - 00:00
Monday
09:00 - 00:00
Tuesday
09:00 - 00:00
Wednesday
09:00 - 00:00

Çöps Grill hakkında daha fazla

Çöps Grill Çekmeköy özellikle Ege’de yediği tadı İstanbul’da bulamayacağını düşünen çöp şiş meraklılarının mutlaka uğraması gereken bir mekan. Sıcak ve samimi ortamı, ağız sulandıran sunumu, köfte ve sucuk gibi et lezzetleriyle müdavimi olacağınız bir mekan karşınızda.

Sıklıkla sorulan sorular

Çöps Grill adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Çöps Grill adlı restoranın park yeri yoktur.

Çöps Grill restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Çöps Grill restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Çöps Grill restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İzmir – Aydın otoyolu üzerindeki Ortaklar kasabasının meşhur çöp şişini İstanbul’da yemek artık Çöpçü ile mümkün. Minik minik doğranıp tahta şişlere geçirilerek hazırlanan etler klasik Ege usulü hazırlanıyor.  14 adet şiş bulunan porsiyonlar yanında mangalda kızarmış domates, soğan ve biberle servis ediliyor. Etlerin tazeliğine de büyük önem veren mekan günlük getirdiği etlerini müşterisinin gözleri önünde pişiriyor. İyi bildiği işi yapmaya özen gösteren mekanın menüsünde et olarak çöp şiş, köfte ve sucuk bulunuyor. Bunların yanı sıra tatlı olarak da İzmir lokması, cevizli sarma ve fıstıklı kadayıf seçenekleri ile yemeği zirvede tamamlayabiliyorsunuz. Titizlikle hazırlanan lezzetli yemekleri ile göz dolduran mekanın fiyatları da bütçeyi zorlamıyor. Siz de hemen Quandoo’dan masanızı ayırtarak Çöpçü’nün nefis çöp şişlerinin tadına bakabilirsiniz.