Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Ataşehir
Cousin Restaurant & Bistro

Cousin Restaurant & Bistro

Dünya Mutfağı, Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama31

Ataşehir, İstanbul şehrindeki Cousin Restaurant & Bistro restoranının fotoğrafı
Cousin Restaurant & Bistro için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cousin Restaurant & Bistro hakkında

Kartla ödeme
Şimdi açık
-
Kapanış saati 22:00
Thursday
10:00 - 22:00
Friday
10:00 - 02:00
Saturday
10:00 - 02:00
Sunday
Kapalı
Monday
10:00 - 22:00
Tuesday
10:00 - 22:00
Wednesday
10:00 - 02:00

Cousin Restaurant & Bistro hakkında daha fazla

Yıllarca Bostancı’da lezzet sunduktan sonra Ataşehir’deki yerinde konuklarını ağırlayan Cousin Restaurant; günün her saatinde farklı lezzetler ve değişmeyen özeniyle yüzleri güldürmeyi sürdürüyor. Canlı müzik keyfinin de sizlere sunulduğu mekanda doğal ürünlerin kullanımına özellikle dikkat edilirken özel soslarla hazırlanan kırmızı ve beyaz etler büyük ilgi çekiyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Cousin Restaurant & Bistro adlı restoran Dünya Mutfağı yemekleri sunuyor mu?

Evet, Cousin Restaurant & Bistro adlı restoran, Dünya Mutfağı yemekleri sunar ve ayrıca Türk, Orta Doğu da sunar

Cousin Restaurant & Bistro restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Cousin Restaurant & Bistro restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Cousin Restaurant & Bistro restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Yıllardır Bostancı ClubSporium’da faaliyetini sürdüren Cousin Restaurant, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Ataşehir Botanik Çarşı’ya taşındı. 220 kişilik kapalı salonu, dinlenme bahçesi kendinizi huzurlu ve konforlu hissetmenizi sağlayacak şekilde dekore edildi. Ataşehir Cousin Restaurant her gün sabah kahvaltısı, öğle yemeği, çay saati, alkollü – alkolsüz içecekler, aperatifler ve akşam yemekleri ile çarşamba, cuma, cumartesi canlı fasıl ve pop müzik programları, çeşitli sanatçılarla gala geceleri, pazar kahvaltıları ile sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Cousin Restaurant’ ın şık ve konforlu ortamında misafirlerinizle rahat edecek, özel ses sistemi ile kaliteli müziğin farkını hissedeceksiniz. Mekanda her menü özenle seçilmiş taze malzemeler ile doğal ve klasik yöntemlerle hazırlanır. Menülerde katkı maddeli, yapay aromalı soslar ve hazır ürünler kullanılmaz. Alakart menülerde yer alan beyaz ve kırmızı etli çeşitler, ısıtılmış döküm tavalarda ve özel hazırlanmış soslar eşliğinde sunulmaktadır.