Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bahçeşehir
Çıra Kebap

Çıra Kebap

Türk, Kebap

Ana menü fiyatı ortalama31

Bahçeşehir, İstanbul şehrindeki Çıra Kebap restoranının fotoğrafı
Çıra Kebap için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Çıra Kebap hakkında

Gruplar için ideal 🎉
Kartla ödeme
Park imkanı
Açık alan
Bugün açık
-
Açılış saati 10:00
Thursday
10:00 - 23:00
Friday
10:00 - 23:00
Saturday
10:00 - 23:00
Sunday
10:00 - 23:00
Monday
10:00 - 23:00
Tuesday
10:00 - 23:00
Wednesday
10:00 - 23:00

Çıra Kebap hakkında daha fazla

Açıldığımız günden bugune ilk günki heyecan ve istekle sizlere hep daha iyisini sunmaya çalışmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.Hedefimiz sizleri lezzet,temizlik,güler yüz ve diğer her konuda daha iyisi ile karşılamak Çıra Kebap'ta lezzetin en doğal hali sizleri bekliyor.Mutfağımız da bir çok ürün yöresinden gelmektedir.Örneğin;Tüm baharatlarımız,kesme dondurmamız,bakırlarımız Kahramanmaraş,dolmalık biber,acur,sarımsak ve oruk turşumuz,esmer bulgurumuz(simit), baklavamız Gaziantep'ten,ceviz tatlısı,künefe peyniri,künefe kadayıf teli,nar ekşisi,acı ve tatlı biber salçası Hatay'dan,acı Urfa Biberi, sadeyağ Şanlıurfa'dan sizler için rutin aralıklar ile temin edilmektedir. Siz değerli müşterilerimiz için her zaman daha iyi hizmet etmeye çalışmaktan gurur duyarız.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Sıklıkla sorulan sorular

Çıra Kebap restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard, Diners/JCB ile ödeme yapabilirsiniz.

Çıra Kebap adlı restoranın park yeri var mı?

Evet, Çıra Kebap restoranında vardır.

Çıra Kebap restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Çıra Kebap restoranı neden bu kadar popüler? Türk yemekleri ve içecekleri, dışarıda yemek isteyenleri Çıra Kebap restoranına çekiyor. İstanbul şehrinde Bahçeşehir yakınlarında yer alan Çıra Kebap, Kebap gibi yemekler sunuyor. İstanbul şehrinde, Çıra Kebap mekânını diğer restoranlardan farklı kılan şeyleri öğren ve keyfini çıkartmak üzere bir sonraki yemeğin için masanı şimdiden ayırt!