Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Şişli
Cumbalı Steakhouse

Cumbalı Steakhouse

Biftek

Ana menü fiyatı ortalama33

Şişli, İstanbul şehrindeki Cumbalı Steakhouse restoranının fotoğrafı
Cumbalı Steakhouse için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Cumbalı Steakhouse hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 11:30
Tuesday
11:30 - 00:00
Wednesday
11:30 - 00:00
Thursday
11:30 - 00:00
Friday
11:30 - 00:00
Saturday
11:30 - 00:00
Sunday
11:30 - 00:00
Monday
11:30 - 00:00

Cumbalı Steakhouse hakkında daha fazla

Şişli sokaklarının son lezzet durağı, Kurtuluş'un et ustası... Cumbalı Steak House, kaburgadan antrikota, T Bone'dan lokum ve New York Steak'e kadar et severlerin rüyalarını süsleyecek nefis lezzetlerle karşınıza çıkıyor... Sizlere bu tadı damağınızda kalacak çeşitlerin tadını çıkarmak kalıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Cumbalı Steakhouse adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Cumbalı Steakhouse adlı restoranın park yeri yoktur.

Cumbalı Steakhouse restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Cumbalı Steakhouse restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Cumbalı Steakhouse restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Şişli'nin en işlek yerlerinden, farklı lezzet duraklarını bulunduran yapısıyla lzzet avcılarının gözde semti Kurtuluş'ta sizlerle buluşan özel bir mekan: Cumbalı Steak Restaurant... Alanında önemli markaların işletme müdürlüğünü yaptıktan sonra Cumbalı Steak Restaurant'ı misafirleriyle buluşturan Elvan Bey, adeta et severlerin rüyasını gerçekleştiriyor. Dana carpaccio, dana kaburga, pirzola ve antrikot, kuzu küşleme, kuzu pirzola, T-Bone, Dallas steak, New York Steak, Toscana, lokum ve Cumbalı spesiyal seçenekleri mekanın menüsünde özellikle öne çıkan tatlar arasında... Güler yüzlü servisin ve titiz sunumun da mekandaki deneyiminizi güzelleştireceğinizi hatırlatalım. Eğer sizler de Cumbalı Steak Restaurant'ta kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo'dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.