Cundalı Cemil hakkında
Cundalı Cemil hakkında daha fazla
Göktürk'ün huzurlu ortamına İstanbul mezeleri ve İtalyan deniz ürünü tatlarıyla harmanlanan; Ege'nin ve Ayvalık'ın özel mutfağından lezzetler sunan farklı bir mekan damgasını vuruyor. Cundalı Cemil, hayallerinizi süsleyecek sofraları, onlarca çeşit mezesi, nefis ara sıcakları ve taptaze balıklarıyla unutulmaz bir deneyimi sizlere hediye ediyor.
Sıklıkla sorulan sorular
Cundalı Cemil adlı restoranın park yeri var mı?
Cundalı Cemil adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?
Cundalı Cemil restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?
2003 yılında Bostancı'da başlayan yolculuk, aynı ekiple Göktürk'de devam ediyor. Eski İstanbul meyhane mezelerinden örneklerle harmanladığımız mutfakta, doğallığın hakim olduğu İtalyan mutfağından eklenen deniz ürünleri ve tatlı çeşitleri ile sizlerin hizmetinde. Hiçbir yiyeceğin doğası ile oynamadan tamamen doğal tatlarla hazırlanan, mevsimine göre 95 çeşit soğuk meze ve ara sıcaklarına ilave olarak taptaze balık çeşitlerini de masalarınıza sunmayı sürdürüyor. Mevsimine göre her çeşit Ege otunu bulabileceğiniz işletmede turpotu, istifno, cibes, hardalotunu haşlayıp zeytinyağ ve limonla servise sunuluyor. Ayrıca kuzukulağı, labada, kazayağı, ısırgan otu, sirken ve izvinya gibi otların salatası, sıcak ot olarak şevket-i bostan ve daha pek çok çeşit masaları şenlendiriyor. Otların yanısıra deniz ürününün her çeşidini bulabileceğiniz mutfakta kalamar yumurtası, deniz kestanesi (karadiken) kidonya, vongole, istiridye, tarak gibi kum midyelerinin yanısıra mürekkepli bebek kalamar, sübye, tarama, midye salatası ve midye pilakisi gibi tatlar bulabilirsiniz. Ahtapot, kalamar, karides gibi klasik deniz ürünleri, taptaze balıklar ve özel tatlı menüsü de yine Cundalı Cemil'de sizlerle buluşuyor.