Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Beyoğlu
Dai Pera İstanbul Cuisine

Dai Pera İstanbul Cuisine

Türk

Ana menü fiyatı ortalama31

Beyoğlu, İstanbul şehrindeki Dai Pera İstanbul Cuisine restoranının fotoğrafı
Dai Pera İstanbul Cuisine için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Dai Pera İstanbul Cuisine hakkında

Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Thursday
12:00 - 23:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 23:00
Monday
12:00 - 23:00
Tuesday
12:00 - 23:00
Wednesday
12:00 - 23:00

Dai Pera İstanbul Cuisine hakkında daha fazla

Arzu Gürdamar’ın, menüsünden dekorasyonuna kadar en ince detaylarıyla ilgilendiği, İstanbul’un geleneksel tatlarını sofralarına taşıyan özel bir mekan… Adını Osmanlıca “yemeğe davet eden kişi” anlamına gelen Dai’den alan mekan; sizleri özel malzemelerle hazırlanan zerdeçal soslu bonfile, nohutlu işkembe, tahinli karnabahar, kadayıfta karides gibi tatları denemeye davet ediyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Dai Pera İstanbul Cuisine restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Dai Pera İstanbul Cuisine restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Dai Pera İstanbul Cuisine adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Dai Pera İstanbul Cuisine adlı restoranın park yeri yoktur.

Dai Pera İstanbul Cuisine restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un bol kültürlü yaşamının getirdiği renkli mutfak mirasını sofralarına yansıtma gayretindeki Dai Pera, özel sofralarına sizleri de davet ediyor. Dai, Osmanlıcada “yemeğe davet eden kişi” anlamına geliyor. Mekanın sahibesi Arzu Gürdamar, yemek kültürünün içinde bir aileden geliyor. Annesi Esin Hanım da kendi restaurantında konuklarını lezzet serüvenine dahil etmiş, büyük başarılar kazanmış. Annesinden gelen tecrübeyi, kendi bilgisi ve lezzet anlayışıyla birleştirip sofralarına yansıtıyor. Zengin bir menüsü olan mekanda lezzetler mevsime ve malzemelere göre şekil değiştirse de ballı bonfile, kadayıfta karides, tahinli karnabahar mekanın özellikle tavsiye edilen tatları arasında gösteriliyor. Pazı sarması, mücver ve meze çeşitleri de özellikle talep ediliyor. Eğer sizler de Dai Pera’da kendinize ait bir sofraya kurulmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan rezervasyonunuzu gerçekleştirmek.