Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Bostancı
Dedikodulu Meyhane

Dedikodulu Meyhane

Bostancı, İstanbul şehrindeki Dedikodulu Meyhane restoranının fotoğrafı
Dedikodulu Meyhane için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Dedikodulu Meyhane hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Klima
Bugün açık
-
Açılış saati 20:30
Saturday
20:30 - 04:00
Sunday
Kapalı
Monday
Kapalı
Tuesday
Kapalı
Wednesday
Kapalı
Thursday
Kapalı
Friday
20:30 - 04:00

Dedikodulu Meyhane hakkında daha fazla

20 yılı aşan bir tecrübe, İstanbul gece hayatına damga vuran marka halini almış bir işletme. Dedikodulu Meyhane, enfes tatlarıyla masalarınızı donatırken ünlü sanatçılardan ve DJ’lerden canlı performanslar, özel şovlar, oryantal gösterileri ve çok daha fazlasıyla unutulmaz bir gece geçirmenizi sağlıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Dedikodulu Meyhane adlı restoran Yeme ve İçme yemekleri sunuyor mu?

Evet, Dedikodulu Meyhane adlı restoran, Yeme ve İçme yemekleri sunar ve ayrıca Türk, İngiliz, İçecekler da sunar

Dedikodulu Meyhane restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Visa, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Dedikodulu Meyhane restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1995 yılından beri geniş kadrosu ve sınırsız hizmet anlayışıyla hizmet veren Dedikodulu, yenilenen dekoruyla misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyuyor. Yaz ve kış aylarındaki farklı programlarıyla büyük ilgi çeken Dedikodulu, oturarak 600 ayakta konseptiyle 1000 kişiye kadar servis yapabiliyor. Dj performans, fasıl, oryantal ve her dönem değişen sanatçılarıyla gece hayatının nabzını tutarken seçkin menüsü kusursuz ve kusursuz hizmet anlayışını ilkesi olarak bulundurmaya devam ediyor. Türkiye'de hiç bir mekanda bulunmayan sahne hakimiyeti, havalandırma sistemi ve sinevizyon programı ile Dedikodulu'da fasıl eşliğinde stres atar oryantel ile neşelendirilir ve ünlü sanatçılarıyla eğlencenin doruklarına çıkabilirsiniz. Mekana aracıyla gelmek isteyenler için vale ve otopark hizmeti Dedikodulu’da sizleri bekliyor. .