Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Kuzguncuk
Dem Restaurant

Dem Restaurant

Türk, Orta Doğu

Ana menü fiyatı ortalama23

Kuzguncuk, Istanbul şehrindeki Dem Restaurant restoranının fotoğrafı
Dem Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Dem Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Açık alan
Şimdi açık
-
Kapanış saati 00:00
Thursday
12:00 - 00:00
Friday
12:00 - 00:00
Saturday
12:00 - 00:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
12:00 - 00:00
Tuesday
12:00 - 00:00
Wednesday
12:00 - 00:00

Dem Restaurant hakkında daha fazla

Sıcak ortamıyla gösterişi arka plana atıp lezzeti ve mutluluğu konuklarına sunan özel bir yer Dem Meyhane. Taptaze balıkları, mezeleri, güler yüzüyle müdavimi olacağınız bu farklı Karaköy meyhanesi, sevdiklerinizle günün yorgun rengini değiştirmek için mutlaka uğrayacağınız bir yer.

Sıklıkla sorulan sorular

Dem Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Bankamatik/Maestro kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Dem Restaurant adlı restoran Türk yemekleri sunuyor mu?

Evet, Dem Restaurant adlı restoran, Türk yemekleri sunar ve ayrıca Orta Doğu da sunar

Dem Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Gösterişin arkasına saklanan, şatafatlı ama ruhsuz mekanlardan kaçanların ismini çok yayarak ünlü olmasını istemediği yerlerden biri Karaköy’deki Dem Restaurant. Güneş batarken ayrı gece ışıklarında ayrı tat veren manzarası ile İstanbul’un güzelliğini özel bir açıdan gözler önüne seren Dem Restaurant içinizi ısıtan ortamının yanı sıra taptaze servis edilen mezeleri ve günlük balıkları ile de beğeni topluyor. Özellikle mezelerden acılı Girit ezme ve balıklardan levrek lokum mekanın mutlaka denenmesi gereken lezzetleri arasında yer alıyor. Güler yüzlü ve ilgili servis çalışanlar da sadece 7 masanın olduğu işletmede özenle servis yapıyorlar. Masa sayısının azlığı nedeniyle önceden rezervasyonun şart olduğu Dem Restaurant’taki yerinizi hemen Quandoo üzerinden ayırtarak Haliç’in eşsiz manzarasına karşı muhteşem bir balık ziyafeti çekebilirsiniz.