Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İzmir
Karsıyaka
Deniz Restaurant

Deniz Restaurant

Balık

Karsıyaka, İzmir şehrindeki Deniz Restaurant restoranının fotoğrafı
Deniz Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Deniz Restaurant hakkında

Deniz Restaurant hakkında daha fazla

Şıklık ve kalite bu kez tek bir yakada birleşti! Ege'nin incisi İzmir'de Deniz Restaurant Karşıyaka'da, tanınan simaların ve yılların müdavimlerinin tercihinin yanlış olmadığını sizler de teyit edin!

Sıklıkla sorulan sorular

Deniz Restaurant adlı restoran Balık yemekleri sunuyor mu?

Evet, Deniz Restaurant adlı restoran, Balık yemekleri sunar

Deniz Restaurant adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Deniz Restaurant adlı restoranın park yeri yoktur.

Deniz Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İyi çalışan, iyi giyinen, her daim yenilikçi düşünen, sımsıcak iklimiyle taptaze kalmayı bilen İzmir halkı, 10 yılı aşkın süredir hizmet veren bu mekanda kendini bulmuşa benziyor. İyi servisi, şık atmosferi, özel konseptleri ve sımsıcak servis edilen taze balık ürünleriyle Deniz Restaurant, tam bir İzmirli! Sizlere sunduğu menülerinin içinde oldukça iç açıcı seçenekler var. Yerli içki ile servis edilen mezeler, salata, ara sıcaklar, ana yemek, meyve ve tatlı kolay kolay bulunamayacak tatlara sahip. Asla hayır denilemeyecek levrek, deniz ürünleri sevenlerin vazgeçilmezi kalamar, balığın en iyi zamanını bilenler için mevsimine göre seçilebilen balık ve yanında bu lezzete eşlik eden bir kadeh! Bütün bunlara denize bir bakış uzaklıkta sahip olmanın dayanılmaz keyfi ve güler yüzlü, şık servis de ekleniyor... Bu lezzetlere dostlarınızla birlikte ulaşmak, şıklığın ve kalitenin tadına Deniz Restaurant'ın mutfağından varmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Quandoo'dan rezervasyonunuzu yaptırmak!