Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Etiler
Develi Etiler
Develi Etiler Menü

Develi Etiler

Kebap, Türk

Ana menü fiyatı ortalama26

Etiler, İstanbul şehrindeki Develi Etiler restoranının fotoğrafı
Develi Etiler için Quandoo üzerinden rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geçin.

Menü – Develi Etiler

Menüden seçtiklerimiz

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Fındık Lahmacun

3,50
Kızarmış İçli Köfte

5,00
Çiğ Köfte

12,00
CFF90582-F455-4B0D-A7E6-E6FFF25E54A4

Salata

Mevsim Salata

10,00
Çoban Salata

10,00
Gavurdağı Salatası

11,00
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Simit Kebap

25,00
Develi Köfte

26,00
Fıstıklı Kebap

30,00
A9A7D195-14AE-4C62-89ED-6A21E78E39F9

Günün Seçmeleri

Tavuk Şiş

23,00
Kanat

23,00
Burma Kebabı

30,00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Tatlılar

Künefe

11,00
Havuç Dimi

12,50
Katmer

30,00

Develi Etiler hakkında daha fazla

Sadece kebabın ve etin değil, bu toprakların gerçek lezzet efsanelerinden biri Develi… 1912 yılında başlayan lezzet yolculuğuna onlarca anı, yeni tat ve gülümseyen yüz sığdıran Develi Restaurant, Etiler şubesinde de anılar geçidine yepyeni yüzler ve deneyimler sığdırmayı başarıyor. Bugün ustası olduğu Türk ve Gaziantep mutfağı başta olmak üzere Akdeniz, Ege ve Orta Anadolu yörelerinden de seçme lezzetler sunan Etiler Develi, özellikle fıstıklı kebabıyla gerçek bir lezzet şaheseri niteliği taşıyor.

Sıklıkla sorulan sorular

Develi Etiler restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Mastercard, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Develi Etiler restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Develi Etiler restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Develi Etiler restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet, ustalık, profesyonellik ve titizliğin hikâyesi olan Develi Restaurant, halen Develi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Arif Develi’nin dedesi tarafından 1912 yılında, Antep’te kuruldu. Arif Develi, 1966 yılında İstanbul’a gelerek, İstanbul'un tarihi mekânlarından Samatya’da Develi Restaurant’ı açtı. 6 yaşında mesleğe adım atan Arif Develi’nin çalışkanlığı ve titizliği sayesinde Develi Samatya adı bir efsane haline geldi. Bugün ilk kurulduğu yer olan Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi Kebap, Türk mutfağının zenginliğini inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz, Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. Arif Develi, halen Develi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Ancak artık Develi mirasını iki oğlu, Ali ve Nuri Develi profesyonel anlamda geleceğe taşıyor. Arif Bey’in öğretileriyle yetişmiş ve uzun yıllardır Develi çatısı altında olan ustalar ve hizmet ekibi de bu mirasın diğer sahipleri olarak öne çıkıyor. Zaten Develi lezzetini ve kalitesini bilenler de bu mirasın sürdürülmesinde önemli bir role sahip. Antep mutfağının lezzetlerini kendi ustalığıyla renklendiren Arif Develi’nin bu ünlü mutfağa kattığı özel lezzetler de Develi efsanesini oluşturdu. Örneğin, Develi’nin ünlü fıstıklı kebabı Arif Bey’in kendi buluşu olan bir lezzet… Kurulduğu günden bu yana lezzeti ve hizmet kalitesiyle tanınmış otoritelerin övgüsünü kazanan Develi, birçok ödülün yanı sıra 2002 yılında Avrupa'nın en iyi restaurantlarını belirleyen Zagat Survey 2002 tarafından "İstanbul'un en iyi 5. restoranı" seçildi. Sizler de en iyi kebap lezzetinin peşinde gerçek bir yolculuğa çıkmak isterseniz yapmanız gereken tek şey Quandoo’dan yerinizi ayırtmak.

Dışarıda yemek yedikçe para iadesi kazan

Bir Quandoo hesabı oluşturarak 7,50₺ para iadesi kazan.

Bir masa ayırtarak 11,25₺ para iadesi kazan.

Bir yorum bırakarak 3,75₺ para iadesi kazan.