Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
İstanbul
Yeniköy
Dhabi Lounge

Dhabi Lounge

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama40

Yeniköy, İstanbul şehrindeki Dhabi Lounge restoranının fotoğrafı
Dhabi Lounge için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Dhabi Lounge hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Bugün açık
-
Açılış saati 08:30
Friday
08:30 - 02:00
Saturday
08:30 - 02:00
Sunday
08:30 - 02:00
Monday
08:30 - 02:00
Tuesday
08:30 - 02:00
Wednesday
08:30 - 02:00
Thursday
08:30 - 02:00

Dhabi Lounge hakkında daha fazla

Dhabi Lounge, Yeniköy Mah., Köybaşı Cad., No:84/A, 34464 Yeniköy/İstanbul adresinde yer alan restoran sınıf bir restorandır. Dhabi Lounge, Yeniköy bölgesindeki popüler mekânlardan biridir. İster küçük atıştırmalık ister dolu dolu yemek arayışında ol, Dhabi Lounge yemeklerini keşfet ve İstanbul şehrindeki özgün Dünya Mutfağı lezzetlerini kaçırma.

Sıklıkla sorulan sorular

Dhabi Lounge restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Dhabi Lounge restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Dhabi Lounge adlı restoranın park yeri var mı?

Hayır, Dhabi Lounge adlı restoranın park yeri yoktur.

Dhabi Lounge restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

İstanbul’un en büyük hazinesi boğazın, en güzel noktalarından biri olan Yeniköy’de insanlara keyifli vakit geçirirken aynı zamanda farklı lezzetler tadabilecekleri bir mekan hazırladık. Estetiği ve keyifi ön plana çıkarırken tüm menümüzü de özenle düzenledik. Menümüzde Avrupa, Orta Doğu ve Türkiye mutfağına ağırlık verdik. Birbirinden farklı tadları deneyimeleyebileceğiniz Dhabi Lounge Yeniköy’de aynı zamanda nargile keyfini de nefesiniz yettiğince çıkarabilirsiniz. Yeniköy’de fark yaratma arayışımızın heyecanını size daha iyi hizmet verebilmek adına motivasyon olarak değerlendiriyoruz. Keyifli bir ortam ve bolca huzur aradığınızda sizi Dhabi Lounge’da ağırlamak bizim için büyük bir keyif olacak.