Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restoranlar
Istanbul
Moda
Dodo Cafe & Restaurant

Dodo Cafe & Restaurant

Dünya Mutfağı

Ana menü fiyatı ortalama26

Moda, Istanbul şehrindeki Dodo Cafe & Restaurant restoranının fotoğrafı
Dodo Cafe & Restaurant için Quandoo üzerinden henüz rezervasyon yapılamıyor. Rezervasyon yapmak için aşağıdaki bilgileri kullanarak restoranla iletişime geç. Çalışma saatlerini kontrol et ve rezervasyon yaptırırsan sıra beklemene gerek kalmayacağını unutma.

Dodo Cafe & Restaurant hakkında

Aile dostu ✨
Kartla ödeme
Klima
Şimdi açık
-
Kapanış saati 23:00
Friday
08:00 - 23:00
Saturday
08:00 - 23:00
Sunday
08:00 - 23:00
Monday
08:00 - 23:00
Tuesday
08:00 - 23:00
Wednesday
08:00 - 23:00
Thursday
08:00 - 23:00

Dodo Cafe & Restaurant hakkında daha fazla

1980’de PUB Rally ismiyle ilk kez sevenlerinin karşısına çıkan ve fast food konseptinin öncülüğünü yapan, 2002’de Dodo ismini alıp çeşitliliğini arttıran özel mekan; nefis lezzetleriyle karşınızda! Moda’nın huzurlu sokaklarında başta kahvaltısı olmak üzere tadı damağınızda kalacak bir deneyim sunan Dodo’da lezzet şölenini kaçırmayın.

Sıklıkla sorulan sorular

Dodo Cafe & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunuyor mu?

Hayır, Dodo Cafe & Restaurant restoranında açık havada oturma alanı bulunmuyor.

Dodo Cafe & Restaurant restoranında kredi kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Evet, Bankamatik/Maestro kartı, Amex ile ödeme yapabilirsiniz.

Dodo Cafe & Restaurant restaurantında masa rezerve etmek ister misiniz?

1980 yılının 23 Nisan günü aynı yerde PUB Rally adıyla hizmet vermeye başlayan mekan, 35 seneyi aşan tecürbesi ve kalitesiyle Anadolu Yakası’nın en bilinen mekanları arasında gösteriliyor. İlk açıldığında ilginç oto dekoru, nefis hamburgerleri, sosis tabağı ve alkollğ / alkolsüz içecekleriyle Moda'da yepyeni bir ortamın öncülüğünü yaptı. İstanbul'da daha sonra açılacak olan fast-food restoranlarına emsal oldu. 2002 yılında ismini yeni dekoru ile birlikte Dodo Cafe olarak değiştiren mekan; çeşitliliğini de geliştirerek çok daha fazla tercih edilen bir mekan haline geldi. Hamburger ve sosisle başlayan serüven; yüz kaliteli çeşidi barındıran dev bir mutfağa dönüştü. Bugün Dodo Cafe sizlere Türk damak tadına yönelik pek çok tat bulunduran lezzetleriyle farklı bir deneyim sunuyor. Özellikle kahvaltı çeşitleri mekanda büyük ilgi görüyor.